Ga naar inhoud

Reactietopic Zomerrit 2011 Editie II


BMW-Z-CSi

Aanbevolen berichten

  • Reacties 120
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Hoewel we een uurtje eerder dan het eindpunt zijn afgehaakt hebben we een topdag gehad. Super weer, leuke Forumleden gesproken, goed eten en drinken, kortom helemaal goed.

Rob, Richelle, Gerwin en Jeannette een groot compliment voor een vlekkeloze organisatie!

IMG_0479.jpg

Bedankt,

Jurgen & Marjan

Link naar reactie

Ik zit hier na te genieten in de Lutte van een geweldige dag. Erg bedankt Robert en Richelle voor een geweldige dag. Helemaal top.we moesten helaas snel weer weg. Maar nogmaals heel erg bedankt. Groeten harrie en margreet

Link naar reactie

Was gezellig, leuk, droog weer, lekker tempo, mooie omgeving, afwisselende route, leuke en lieve hondjes erbij, en flinke sliert Z-tjes (jawel dat is DE charme van zo'n rit, aaaaaal die Z-tjes achter elkaar... als ze niet even verkeerd rijden :rolleyes: ). Alles koek en ei tot er een megavogel overvloog (minimaal formaat struisvogel lijkt me, maar dan eentje die wel kan vliegen). Foto's volgen ongetwijfeld. Maar dankzij de Fa for men en wat helpende handjes (waarvoor dank! :thumbup:) was het probleem weer snel verholpen en konden we weer vrolijk verder. Edwin is nu de 7 cm stof van de auto aan het spoelen. :blink::blink: Het is vast nog erg gezellig op het mooie terras (leuke locatie!). Rob, Richelle, Gerwin, Jeannette en kids Jordi en eh... eh.... zus zonder dorst :thumbup: (in geheel willekeurige volgorde) bedankt voor de goede zorgen, de mooie route, de uitstekende voorbereiding, de heerlijke taart bij de start, de flesjes water onderweg, de attente check of alles nog naar wens is, de goede begeleiding van de lange sliert... en de gezelligheid!! We hebben genoten van dit superuitje.

Link naar reactie
Rob en Richelle een groot compliment voor een vlekkeloze organisatie!

eh... dan heb je toch niet zo goed opgelet of was je toen net weg? :thumbup:

@ Roger: heeft je zoon dat balletje nog of moest je onderweg nog vier keer onder de auto duiken om het weer op te sporen? :rolleyes:

Link naar reactie
  • Administrator

Wat een waardeloze rit :blink: , we vertrokken vanuit een of ander kamp ergens in Borne

met een stel van die malloten die een Z3 (QP) of een Z4 hebben, de route ging deels over de snelweg

en deels door woonwijken met flats:muur:, en het weer zat ook al niet mee. Dan die Roger die op het forum maar riep dat zijn QP te koop was, maar tijdens de rit vertelde dat hij hem hield, hij had zijn stoel opgehoogd en het zonnedak eruit gehaald koppie erdoor en hij zat als nooit van te voren, zo kon hij mooi in de QP rijden maar het als cabrio ervaren :P . Dan de lunch een droog snee brood en een glas water :blink: , daarna stapten we weer in om de rit voort te zetten maar toen....................ging de wekker en bleek het een nachtzedrie geweest te zijn :lol: , op naar Boomkamp waar we werden ontvangen met een lekker stukje BMW gebak (waar je er wel 3 van moest mocht hebben) en koffie, tevens een leuke attentie ontvangen :rolleyes: en niet te vergeten de route beschrijving. Deze was over mooie wegen/landweggetjes en door mooie dorpjes en landschappen. Ook de lunch was geweldig geregeld, en tijdens de stops werd er gezellig gebabbeld en uiteraard weer de benodigde :foto: gemaakt. Gelukkig waren er weinig fietsers en wandelaars

waardoor we op sommige weggetjes ff lekker konden doortrekken, ja er was een enkel iemand boos maar wat maakt dat uit :thumbup:, die zien wij toch nooit meer.

Petje af voor de organisatie, en als zij het volgend jaar weer organiseren zijn we er zeker bij.

Rob, Richelle, Gerwin en Jeannette bedankt voor de gezellige dag en de geweldige route :thumbup:

Ruud en Monique

Link naar reactie

Geweldige rit!

Vooral de heuvel in het bos op knallen haha :thumbup:

Snapte er aan het eind niks meer van, 4 auto's gingen rechts, 4 auto's links en wij hadden de routebeschrijving niet bij de hand :rolleyes: Maar is allemaal goedgekomen!

Echt een mooie dag!

Nu wachten op de foto's :thumbup:

Link naar reactie
  • Administrator
ja er was een enkel iemand boos maar wat maakt dat uit :thumbup:, die zien wij toch nooit meer.

Heb ik nou het spectaculairste deel van de rit gemist?! :thumbup::rolleyes: Vertel!

Rob, Richelle, Gerwin en Jeannette, het was top! Veel leuke mensen gesproken, mooie route, prachtig weer en top goodiebag. Ik hoop dat jullie er zelf ook nog van hebben kunnen genieten (tis misschien een beteje als op je eigen verjaardag: de hele tijd rennen en zorgen) en ik hoop dat het eten jullie nog goed gesmaakt heeft!

Link naar reactie

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.