Ga naar inhoud
 • Registratievoorwaarden & Forumregels
 • Forum - Voorwaarden 
  Bij het registreren heb je voor deze voorwaarden akkoord gegeven. Hier kun je ze nogmaals inzien. Als je het er toch niet mee eens bent, neem dan contact met ons op.

  Registreren
  Bij het registreren, verscheen er een melding dat je via email een bevestiging ontvangt. Dmv de link in deze e-mail weten wij dat je een geldig e-mail adres hebt ingevuld.  Vervolgens is je account gevalideerd en ben je lid geworden van ons forum.

  Aanmelden
  Als je je hebt aangemeld als member op dit forum, onderschrijf je bepaalde regels. Ze liggen niet tot in detail vast, maar ze komen neer op de normale gedragsregels die je hanteert in het dagelijkse leven. We hebben ook hier respect voor elkaars mening en huidskleur, geloof of geaardheid zijn niet van belang, evenmin het type BMW Z dat je rijdt.

  Je eerste post
  Plaats je je eerste post, dan verdient het aanbeveling je even in 't kort voor te stellen.

  Je hebt een vraag
  Het forum bestaat al jaren en veel vragen zijn mogelijk al één of diverse malen gesteld. Het is aan te bevelen om eerst gebruik te maken van de zoekfunctie rechtsboven op de site. Probeer verschillende trefwoorden aangezien niet iedereen dezelfde terminologie voor iets zal hanteren. Vind je toch niet een (duidelijk) antwoord op je vraag, stel hem dan gerust op het forum, tegenwoordig te vinden onder de 'Vragen en antwoorden' secties van de verschillende Z-modellen. Als je toevallig ergens iets leest over de 'Rob-knop': daar wordt de zoekfunctie mee bedoeld.

  Member's Gallery
  Foto's en de beschreven details van je eigen auto zien we graag geplaatst in je eigen topic in de Member's Gallery. Aanbevolen wordt je forumnaam in de titel op te nemen. Heb je naderhand iets nieuws te melden over je eigen Z (een upgrade bijvoorbeeld), maak dan geen nieuw topic aan, maar plaats dat onder je eerste topic in de Member's Gallery. Zo houd je jouw topic en de upgrades daarvan mooi bij elkaar.

  Foto's plaatsen 
  Foto's uploaden naar het forum is mogelijk, zij het voor niet-donateurs beperkt qua grootte en hoeveelheid. Je foto ergens online plaatsen is een optie, maar maak gebruik van een gratis service die ook gratis blijft, zodat foto's niet in het eeuwige hiernamaals verdwijnen wanneer een site wordt opgedoekt of ineens geld gaat vragen. Flickr is bijvoorbeeld een goede, gratis service. 

  Subfora
  Het forum is opgedeeld in verschillende subfora. Een korte omschrijving hiervan vind je onder iedere categorie. Kijk dus goed in welk gedeelte jouw vraag of verhaal past.

  Onze 10 geboden
  Kijk hier voor onze praktische richtlijnen.

  Tot slot 
  Onthoud dat het BMW Z Forum NL niet verantwoordelijk is voor postings. De posts zijn uitingen van onze members. De posts worden regelmatig gecontroleerd, indien nodig gecorrigeerd (denk aan full quotes) of in uitzonderlijke gevallen verwijderd door ons Admin-/Moderatorteam. In het laatste geval wordt de post onzichtbaar gezet en wordt er een PM met een toelichting en melding van het verwijderen gestuurd. Indien er een goed onderbouwde toelichting kan worden gegeven waarom het bericht alsnog geplaatst dient te worden, kan dit wellicht alsnog worden gehonoreerd. Het is niet toegestaan om materiaal te posten dat auteursrechtelijk beschermd is en waarvan jij of dit forum niet de eigenaar is, tenzij het dient ter aanvulling of verduidelijking van een post. Vermeld in dat geval altijd de oorspronkelijke auteur.

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.