Ga naar inhoud

Alle activiteit

Deze stream update zichzelf

 1. Gisteren
 2. Hi Pieter, Als Z3-eigenaar zit je hier in de verkeerde rubriek (Z1) maar daar kunnen de admins vast wel iets aan doen. Hier kan je heel veel lezen en leren over de inbouw van CC: En je kan altijd nog de enige echte CC-hulplijn inschakelen: Blackwwz3.
 3. Afgezien van wel/niet passen kan grip/nat weer ook een issue worden als je voor extra-brede banden gaat. Een 6-cilinder Z3 is al tail happy van nature, wat zal toenemen als je achter het aantal kilo's/cm² gaat verkleinen. Tenzij je een zak cement in de kofferruimte gooit, natuurlijk.
 4. Ik heb ze net bij Malcolm (Mazza) besteld. Incl. verzending 85,25 GBP. Hij verstuurt ze op mijn verzoek als 'gift', dat scheelt weer invoer-euro's.
 5. Zie hier: Uitgaande van de daar genoemde laagste ET waardes lijkt ET20 op 10" x 17 me net wat te optimistisch.
 6. Daar heb je wat spullen voor nodig.
 7. Oké, bedankt voor jullie advies en ik ga er naar op zoek!
 8. Maximale breedte velgen achter. Heeft er iemand ervaring met velgen 10j x17” ET20 op de achteras van een Z3. 2.8l van bouwjaar 1999. lopen deze aan of zijn deze sowieso te breed? hoor het graag!
 9. Telefoonmodule inbouwen bij Z4 Heb net een Z4 2.3 High Executive gekocht met een achteraf ingebouwde nokia carset. Wil eigenlijk een originele BMW telefoonmodule inbouwen of in laten bouwen. Iemand ervaring mee?
 10. Afgelopen week
 11. Ik kwam deze nog tegen, lijkt me een guru, als het hem niet lukt vraag ik me toch serieus af of het wel kan...
 12. Horus

  Stuurhuis e85

  Zit die ECU in de stuurkolom; ik heb geen idee, maar achter het dashboard kastje ? De GM module zit daar m.i. wel. Wellicht zijn er andere forum leden die dat weten? EPS Ecu?
 13. JoopvV

  Stuurhuis e85

  Ik denk zelf ook dat jouw theorie wel klopt, ik was van plan om de stuurkolom uit tebouwen en weg te brengen naar auto elect in zeewolde die kunnen hem dan reviseren. moet alleen wel zorgen dat ik hem goed lock. bedankt voor het meedenken!
 14. Horus

  Stuurhuis e85

  En toch..... denk ik aan een probleem met de spanning. Bij fout 48 is de temperatuur van de Fet 18 graden en de de relaisspanning slechts 10,32 Volt. Bij de volgende fout 22 is de temperatuur van de Fet 9 graden en de relaisspanning 12,31 Volt. Wellicht ben ik te simpel, maar zo een hoge temperatuur van de 1e Fet (18 graden) en de lage relaisspanning (10,32 Volt) geeft m.i. aan dat hier spanning wordt omgezet in warmte., wat niet normaal is; de tweede foutcode geeft bij vermoedelijk een andere Fet ook een veel lagere temperatuur aan. M.i. is dit een probleem in de EPS ecu, maar goed
 15. Casper355

  Stuurhuis e85

  De accuspanning van 12.3 V is meer dan prima, ervanuitgaand dat de motor niet loopt. Als ik het goed begrijp heb je helemaal geen klachten? Alleen het lampje en 2 foutcodes?
 16. JoopvV

  Stuurhuis e85

  De accu heb ik verleden jaar vervangen en is een bosch 60A. Mij accubak is niet groter als 242 anders had ik er wel een met grotere capaciteit in willen zetten het gekke is dat als ik wacht tijdens het starten tot de eps lamp uit is het bijna altijd goed gaat, tijdens het rijden heb ik er nooit last van gehad!
 17. Horus

  Stuurhuis e85

  De accuspanning is met 12,3 V niet optimaal; kan het aan de accu liggen? Heb je de fout ook al gereset? Ik zie dat op het moment van uitlezen de fout zich niet voor doet! Is de accuspanning nog lager geweest dan de hier uitgelezen 12,3 Volt?
 18. JoopvV

  Stuurhuis e85

  Hallo, het is al weer even geleden dat ik online ben geweest , zit nog steeds met het EPS probleem heb nu wel wat codes 611A, 611D naar boven kunnen toveren, kan alleen niet een goed oplossing voor het probleem vinden iemand een idee
 19. Ik ben erg benieuwd, laat maar even weten als het inderdaad lukt. Ennuh, niet vergeten, voor het wegschrijven altijd een backup, zodat je terug kunt. *edit, rechterspiegel kantelen is trouwens in te stellen met het links/rechts knopje, als je de verstelling links hebt kantelt ie, rechts niet (uit m’n hoofd)
 20. Kreeg net een mail van Bimmercode. Met hun app kun je het richtingaanwijzer signaal niet in het head up display te zien krijgen. Het wordt dus Carly want die zegt dat wel te kunnen.
 21. Ik heb inmiddels wel gemerkt dat software updates van BMW alles weer naar "fabriekswaarden" terug zet. Zoals M-display, bestuurdersraam naar beneden bij instappen, rechterspiegel naar beneden als je de achteruit inschakelt. Dus moet je na een update alles weer opnieuw coderen. Wacht het antwoord van Bimmercode even af. Maar of ik antwoord krijg, is de vraag en zo niet dan moet het toch maar Carly worden ondanks dat zij elk jaar rond de € 60,00 vragen voor hun licentie.
 22. Ik heb Bimmercode met adapter zelf, Carly kan ik wel lenen. Ik vind Bimmercode zelf prettiger want Carly heeft een abonnementsstructuur, ik hou daar niet van. Maar normaal gesproken stel je dit soort settings maar 1x in, dus eigenlijk maakt het dan niet zoveel uit; lifetime Bimmercode is een jaar Carly zeg maar. Ze hebben echter beide hun sterke punten. Mijn ervaring: Carly kan wat meer via het menu, wat een “veilig gevoel” geeft. Bimmercode kan overall veel meer, door de “expert mode” alles wat Carly kan en zelfs meer, alleen moet je er wat dieper in, voelt als “iets meer risico nem
 23. Heb vanmiddag gezocht. In Bimmercode lijkt het er op dat je niets in de hud kan coderen. Misschien in expert mode, maar dat gaat mijn pet te boven. Ik heb bimmercode een mail gestuurd met mijn vraag. Ben benieuwd of ik antwoord krijg. Carly schijnt het wel te kunnen. Ga dat verder uitzoeken.
 24. Ik hoor wel als het je gelukt is dan ga ik het ook proberen
 25. Het is dan ook wat samengeperst blik dat onder de auto hangt en bij iedere temperatuursstijging weer nat wordt door condens van een tank met koude benzine die er tegenaan zit. Bij mijn Coupe roesten ze ook weg. Auto staat binnen in een onverwarmde garage en de druppels condens hangen soms onder aan de brandstoftank.
 1. Laad meer activiteit
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt eventueel de cookie instellingen zelf beheren, anders gaan we er van uit dat je akkoord gaat.
Privacybeleid | Richtlijnen | Registratievoorwaarden & Forumregels