Ga naar inhoud
 • Richtlijnen
 • Disclaimer  
  Alle gegevens en informatie op de website c.q. forum worden uitsluitend voor informatie doeleinden ter beschikking gesteld. Hoewel aan de samenstelling en inhoud van de website c.q. het forum (hierna te noemen de website) de uiterste zorg wordt besteed, kan BMW Z Forum NL niet garanderen dat de aard en inhoud van de informatie juist zijn.

  BMW Z Forum NL is op geen enkele wijze aansprakelijk voor eventuele schade, direct dan wel indirect, die de bezoeker c.q. gebruiker van de website en/of derden lijden als gevolg van gebruik van informatie, materiaal en/of diensten van de website en/of als gevolg van gebruik van informatie, materiaal en/of diensten van de websites verbonden aan de website.

  De website is eigendom van Rob Nieuwenhuis. Alle auteursrechten en andere rechten van intellectueel eigendom op de inhoud van de website, waardoor mede begrepen tekst, vormgeving, logo´s en beelden, behoren toe aan Rob Nieuwenhuis. BMW Z Forum NL draagt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van de websites die gelinkt zijn aan de website, noch voor de informatie, software, producten en diensten die op of via sites te verkrijgen zijn. Een link naar een andere site is uitsluitend bedoeld voor het gemak van de bezoeker c.q. gebruiker. BMW Z Forum NL aanvaardt dienaangaande geen enkele verplichting of aansprakelijkheid.

  De 10 Geboden 
  Op dit forum zijn mensen te vinden van jong tot oud, met Z's die tot op het laatste schroefje gepersonaliseerd zijn en met wagens die er nog zo uitzien zoals ze destijds uit de fabriek kwamen rollen. Meningen en visies op bepaalde onderwerpen kunnen sterk verschillen. Dit kan naast plezier, ook onderlinge irritatie opwekken.

  Voor iedere member gelden de volgende 10 geboden:

  1. Toon respect naar elkaar. Iedereen is vrij om zijn mening te delen, maar ga het niet op de man spelen en neem het niet te serieus.
  2. Het is de taak van de bestaande members om nieuwelingen zich thuis te laten voelen. Er mag best gewezen worden op dingen zoals de zoek functie, de FAQ of andere grote topics waar veel informatie beschikbaar is: doe dit op een fatsoenlijke manier.
  3. Verplicht jezelf niet tot het plaatsen van een post, reageren hoeft niet.
  4. Probeer in ABN te schrijven en SMS taal te vermijden: niet iedereen kent de vele afkortingen en termen die op het internet gebruikt worden. Smiley posts zijn niet toegestaan.
  5. Houd het forum opgeruimd en overzichtelijk, door topics zoveel mogelijk on-topic te houden. Voor eenzelfde probleem liever geen nieuw topic posten.
  6. Iedereen is vrij om op dit forum te posten, zo ook in de Handelslounge. In sommige gevallen is een donatie of een minimum aantal posts noodzakelijk. Bedrijven en handelaren dienen vooraf toestemming te vragen aan een Administrator. Heb je geen interesse in het aangeboden object, reageer dan niet.
  7. NSFW (not suitable for work) plaatjes horen thuis in het daarvoor bestemde NSFW topic. Iedereen kan inschatten waar de grens ligt, anders word je daar vanzelf op gewezen.
  8. Heb je een probleem of conflict met een ander member, handel dit dan onderling af. Mocht je er samen niet uit komen, dan kun je altijd een Moderator of Admin raadplegen.
  9. Een Coupe is een blikopener en de Roadster is een dameskapper auto. Dit is bekend en geen onderwerp van gesprek op dit forum. Het Z3/Z4 OEM kofferrekje dient met de opstaande kant naar het dak toe te worden geplaatst. Ook dit is geen onderwerp van gesprek meer.
  10. Let goed op het gebruik van de Reply knoppen. Het is niet nodig om hele posts te quoten, zeker niet wanneer je reageert op het laatst geplaatste bericht. Verwijder eventuele foto's of irrelevante informatie in je reactie.

   

  Indien een geregistreerd lid (al dan niet herhaaldelijk) één of meerdere van bovenstaande punten overtreedt, kan een permanente verwijdering van het forum het gevolg zijn (zgn. permaban). In de meeste gevallen zal het lid hierover van te voren worden geïnformeerd. In geval van extreme uitingen (denk aan bijvoorbeeld racisme, pornografisch materiaal, etc) of het als verwijderd lid opnieuw pogen te registreren zonder voorafgaande toestemming, zal het lid zonder voorafgaande communicatie worden verwijderd. 

   

  Heb je nog vragen en/of opmerkingen, schroom dan niet om contact op te nemen!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.