Ga naar inhoud

Sjonnie Kroket

Platinum Member
 • Aantal items

  10230
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Sjonnie Kroket won de laatste dag op 16 december 2019

Sjonnie Kroket had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

5 Gemiddeld

Over Sjonnie Kroket

 • Titel
  5+30=GT

Persoonlijke Informatie

 • Auto(s):
  een garage vol...
 • Geslacht
  Male
 • Locatie
  OVERIJSSEL en geen Friesland
 • Interesse(s)
  Absoluut...

Contact Informatie

Recente bezoekers van dit profiel

10168 profielweergaven
 1. Eem Zafira is onbetaalbaar, het is een zes4
 2. Als het op de 13e is en ik de Z...? van mijn eega mag lenen rij ik wel weer een keer mee Ik mag toch wel een beetje chaos verwachten?
 3. Die lange is toevallig in het voorjaar in Schotland, ik zal broodkruimels strooien hoef je geen route uit te zetten. Nog makkelijker volgens de baron zijn de wegen zo smal dat ik met de 6 vast een banden spoor in de berm achter laat kan je dat volgen. Succes met de organisatie Rob ik weet zeker dat het weer een succes gaat worden.
 4. Shit, valt in de herfstvakantie en dan zitten wij aan de Cote
 5. Even nagekeken formule 1 is om 21.00uur wellicht dat ik/wij een rondje mee doen met de z..
 6. Leuke 500 Grappig dat de vrouwen allemaal electrisch moeten rijden en wij kerels in zo'n brandstof slurpend apparaat
 7. Nee is geen cabrio, had jij teveel limoncello op toen ik dat zei?
 8. ^Ik hou maar wijselijk mijn mond....Maar BMW is niet alleen zalig makend. ik denk dat mijn volgende maar zo uit Stuttgart kan komen.
 9. Zo ontzettend goedkoop om je eigen auto te promoten in het verkooptopic van een ander. oh wacht ik heb nog een knopje extra. Succes met de verkoop mooie auto.
 10. Ik heb zo'n zelfde set al jaren in gebruik is een top kwaliteit. Koopje Henk.
 11. Vanavond hebben wij helaas kennis genomen van het overlijden van onze mede admin Ron forumnaam Ronlittle Ron is na een ziektebed overleden aan de gevolgen van kanker. Ron is vanaf november 2008 een actief lid geweest van het Z3 forum en heeft zich zowel voor als achter de schermen altijd met volle overgave gestort om het forum in goede banen te leiden. De oude garde noemde Ron altijd Ebay Ron, als er een member op zoek was naar een onderdeel had Ron het al gevonden en de betreffende link geplaatst. Ik heb Ron leren kennen als een man van weinig woorden maar recht door zee en een du
 12. Martijn is qua prijs in ieder geval wat realistischer dan de meneer met de Amerikaanse M die een aantal jaren geleden blij mocht zijn met een 9 k. Ik zou nog eerder een 2.8 of 3.0l kopen...
 13. Hee, heel, heel misschien ben ik erbij. Ben s'middags in de buurt maar weet niet hoe het gaat lopen. Je hoeft voor mij niet te reserveren in ieder geval.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt eventueel de cookie instellingen zelf beheren, anders gaan we er van uit dat je akkoord gaat.
Privacybeleid | Richtlijnen | Registratievoorwaarden & Forumregels