Ga naar inhoud

BMW Z4 2009


wheelz

Aanbevolen berichten

  • Reacties 210
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Het is een mooie wagen. De huidige Z4 is dat ook, zowel in roadster als coupe.

Er zit meer evolutie in, van de huidige Z4 naar deze nieuwe. Van Z3 naar Z4 was toch wel een heel andere wagen (zeer zeker voor de coupe)

Wat ik wel leuk vind, is dat deze weer kieuwen heeft gekregen. Dat heb ik altijd jammer gevonden dat "eerste generatie" Z4 dat niet had.

Link naar reactie
De facelift Z4 in hetzelfde landschap

bmw-z4-wallpapers.jpg

Nou snap ik het niet meer, deze heeft geen kieuwen en hier loopt de lijn v/d voorruitstijl weer wel door met een vouw in het spatbord.

Link naar reactie

Volgens deze duitse vrienden is de nieuwe Z4 uitgerust met een zgn "Blechdach". Desondanks gaat er (gelukkig) toch een Coupe met een vast dak komen! :thumbup:

Zij baseren zich weer op een persbericht, waarin de bouw van een nieuwe "Hochzeitshalle" bij BMW Regensburg aangekondigd wordt. In die hal worden de daken op de Z4's geplaats. (Dieses Cabrio-Verdeck aus Aluschalen liefert die im Werksgelände ansässige Firma Endscha). Dus eigenlijk geen "Blechdach" maar een "Aludach".

Nieuwe Z4 coupe :m: met V8 van de :m: 3.....mmmmm :angry:

Link naar reactie

Denk je dat ze ook gaan "downsizen" zoals VW/Seat/Audi met hun TSI's? Dan zou je dingen krijgen als een 520i met een 170 pk 1.4 liter compressor+turbo motor. Of een Z4 :angry: met een 340pk 2.2 liter turbo+compressor. (Audi heeft al 272pk uit een 2 liter viercylinder turbo in de TT-S).

Link naar reactie
Denk je dat ze ook gaan "downsizen" zoals VW/Seat/Audi met hun TSI's? Dan zou je dingen krijgen als een 520i met een 170 pk 1.4 liter compressor+turbo motor. Of een Z4 :m: met een 340pk 2.2 liter turbo+compressor. (Audi heeft al 272pk uit een 2 liter viercylinder turbo in de TT-S).

tja, er doet zoveel de ronde tegenwoordig he:

klikkerdeklik

Link naar reactie

Op bimmerfest.com heb ik gelezen dat de opvolger van de Z4 (met stalen vouwdak) in DLD geproduceerd gaat worden. De productie van de huidige Z4 wordt kennelijk nu al afgebouwd, met name de ///M omdat die in 2009 niet meer verkocht mag worden (emissie-eisen) Als je ervan uitgaat dat de nieuwe ///M niet eerder dan in 2011 komt betekent dit dat er ruim twee jaar geen nieuwe ///M Roadster leverbaar is. In Spartanburg gaan ze overigens de X5 en X6 bouwen

Link naar reactie
  • 2 maanden later...

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.