Ga naar inhoud

Individual

Member
  • Items

    3,899
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    148

Individual won de laatste dag op 16 februari

Individual had de meest gelikete inhoud!

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z4
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
     

Recente bezoekers van dit profiel

3,998 profielweergaven

Individual's prestaties

Bronze M member

Bronze M member (7/12)

548

Reputatie

  1. Vanochtend vroeg opgestaan en me gerealiseerd dat ik dit nu niet moet doen. Ik ga terug naar bed. Even voorrang geven aan rust. Jullie allemaal veel plezier vandaag!
  2. Als voorbeeld: de (zescilinder) 30i is qua vermogen en prestaties goed vergelijkbaar met de (viercilinder) 28i. Verschillen: - de 30i is dus een zescilinder (zonder turbo), de 28i is een viercilinder met turbo. Vergelijkbaar vermogen, vergelijkbare prestaties, maar ander karakter, ander geluid (30i is mooier), ander verbruik (28i is zuiniger). - bouwjaar: de 28i heeft de 30i opgevolgd. Je zult dus geen 28i uit 2009 vinden en geen 30i uit 2014. Bouwjaar heeft natuurlijk een relatie met prijs en indirect ook met de te verwachten km-standen. Ik weet niet helemaal zeker hoe het zit met de facelift: bestaan er 28i's van voor de facelift? Bestaan er 30i's van na de facelift? Hoe dan ook maakt dat slechts een klein verschil, want die facelift stelde nauwelijks iets voor. Het betrof met name de verlichting.
  3. Mijn E89-sleutel is ook niet oplaadbaar. Comfort Access heeft tot gevolg dat de sleutel een batterij heeft, die om de zoveel tijd vervangen moet worden.
  4. Het gaat 'm helaas niet worden. Ik ga in mei naar Kopenhagen (eten bij Noma) en ik wil m'n schaarse vakantiedagen wat meer spreiden over het jaar. Dus niet in mei weg en dan in juni alweer weg. Wel jammer. Ik had er wel weer eens zin in. Nog extra nadat ik de verhalen hoorde van een collega die pas in Slovenië is geweest. Nou ja, misschien haak ik weer aan bij de Noorwegen-editie. 😛
  5. Ah, Slovenië klinkt interessant. Voor zover het de afgelopen weken niet volledig weggespoeld is. Het idee is dus om in Bled te blijven en daar vandaan dagtochten te maken? Tis nog een beetje ver weg om nu al ja of nee te zeggen, maar ik hou het in overweging.
  6. Dat Ans vandaag te zien was in het Journaal van 20:00 uur. 💃
  7. Wellicht begrijp ik het verkeerd, maar het klinkt enigszins omslachtig/inefficiënt. Eerst sponsoren zoeken om je reis te bekostigen, waarna je waarschijnlijk opnieuw sponsoren gaat zoeken voor de marathon zelf (hoe genereer je daar anders geld mee?). Zou het niet handiger zijn om de opbrengsten van de rit direct te doneren aan Kika? Deelnemers aan de rit dragen nu immers niet bij aan Kika, maar slechts aan het opzetten van een actie t.b.v. Kika. Waarbij je maar moet hopen dat de opbrengsten van die actie hoger liggen dan de kosten, anders had je beter thuis kunnen blijven. Stel dat er 5k gedoneerd wordt voor de reis, waarna je terplekke 1k weet binnen te halen - dan heb je Kika feitelijk 4k gekost.
  8. In dezelfde rubriek is nu weer een Alpina te zien, maar dan een E31 (de oude 8-serie). Ook leuk. 😛
  9. Ook bij mij is-ie al enige tijd gebroken. Gaat echter om een E89. Zou dat veel uitmaken?
  10. Je reageert op een bericht van 2,5 jaar geleden, dus niet geheel verrassend dat de link inmiddels niet meer werkt. Ging inderdaad om de Engelse handleiding ('Owner's Handbook' volgens het titelblad) en ook om drie bestanden met de (eveneens Engelse) 'Technical Training - Product Information'. Dat laatste is dus geen handleiding voor gebruikers, maar bedoeld als studiemateriaal voor de training van monteurs e.d., waarin gedetailleerd beschreven wordt hoe de auto technisch in elkaar zit.
  11. Leuk Jurgen, ben benieuwd! Heb je jezelf opgegeven met de Roadster S? Of vonden zij dat de interessantste uit je wagenpark? Denk dat de B6 of de DS ook leuk geweest zouden zijn.
  12. Het kan vast en het zal waarschijnlijk ook wel goed gaan, maar hou er rekening mee dat het niet is toegestaan. De maximale kogeldruk die BMW opgeeft is 0 kg.
  13. Lijkt de kleurencombinatie te zijn die ik ook had op mijn E85: nachtblau met walknappa caramel leder. Zeer fraaie combinatie inderdaad. (De kleur zou ook monacoblau kunnen zijn, alleen zegt de verkoper dat het een individual-uitvoering is en nachtblau is een individual-kleur, monacoblauw niet).
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.