Ga naar inhoud

330dM

Member
 • Aantal items

  475
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  14

330dM won de laatste dag op 12 januari

330dM had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

46 Uitstekend

Over 330dM

 • Titel
  2.2 member

Persoonlijke Informatie

 • Auto(s):
  Z3 2.2, X3 35d, R850R
 • Geslacht
  Male
 • Locatie
  ZH
 • Interesse(s)
  Stripboeken, BMW's en BBQ-en

Recente bezoekers van dit profiel

1694 profielweergaven
 1. Ik denk dat het zonder aankondiging “verstoppen” van het forum ook niet echt helpt. Link die de meeste mensen? (Ik in ieder geval) voorheen gebruik(t)en “zetdrieforum.nl” geeft Error 403, niks te vinden hier... ik denk dat er nog steeds mensen zoeken
 2. 35 Seconden, maar toen wist ik nog niet dat het een wedstrijd was Die met die badjas, is dat een broer van tante Sidonia?
 3. Is stiekem verhuisd, in de hoop dat niet iedereen het terugvindt
 4. Ah vandaar, dus met andere woorden 250kW en niet zoals op de taxatie 236
 5. Bonaire, daar hebben ze mooi weer, weet je zeker dat je hem niet meeneemt? En zie ik goed dat zo'n taxateur er zomaar 20PK bij taxeert?
 6. Knopje ingedrukt houden, vastpakken en eruit trekken. Verder ben ik het eens met de Z-collega hierboven, CD’s zijn 1980 Mocht je wat tijd hebben, neem svp even de moeite een voorsteltopic te maken, dat wordt gewaardeerd...
 7. Ik heb ‘m hier besteld (“sedan S”) en ben er tevreden over, ik heb hem niet buiten gebruikt, maar dat zou wel moeten kunnen.
 8. 330dM

  Motorolie z3 97

  BMW adviseert 5W30 voor ongeveer alle modellen. BMW's goedkeuringen worden aangegeven met "LongLife-01; LongLife-04, of LongLife-98" (cijfers zijn jaartal volgens mij 04 is de huidige) Ik gebruik zelf Castrol Edge 0W40, omdat ik denk dat ie dan wat minder olie verbruikt, ik moet af en toe wat bijvullen, heeft ook BMW LL-04 goedkeuring. Even rondkijken voor een goeie prijs is wel de moeite waard met olie, kan veel geld schelen, ik heb 5 liter van die 0W40 gekocht voor rond de 40 euro.
 9. Ok, een rode 6-cilinder met M-pakket is het advies Maar waarop letten bij een proefrit, als ik de eerste post interpreteer, wat zijn de issues die je niet wilt specifiek met een E89, mag ie niet rammelen rechtsachter en vaag sturen bijvoorbeeld, wat moet de TS zeker checken?
 10. In je andere topic heb je het over lekstroom. Wat ik nu begrijp is, is dat dan erger is als je een USB adapter in de aansteker laat zitten? Dat ding verbruikt niks als er niks op aangesloten is, dat vind ik heel gek...
 11. Is dit niks, scheelt boren, hakken en zagen.
 12. Deze dan denk ik? Mmm, dezelfde, dan is het me ook niet helemaal duidelijk.
 13. Ik heb vorige week m’n remschijven eraf gehad, meegenomen naar het zwembad en één voor één een paar baantjes mee gezwommen. Echt heel mooi schoon geworden door dat chloor. En goed voor de conditie
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt eventueel de cookie instellingen zelf beheren, anders gaan we er van uit dat je akkoord gaat.
Privacybeleid | Richtlijnen | Registratievoorwaarden & Forumregels