Ga naar inhoud

ZReihe

Member
 • Aantal items

  49
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

3 Gemiddeld

Over ZReihe

 • Titel
  1.8 member

Persoonlijke Informatie

 • Auto(s):
  Z4 2.2 E85, 520i G30, 218i AT
 • Geslacht
  Male
 • Locatie
  Lelystad
 • Interesse(s)
  Auto's, formule 1, horloges, films, de gebruikelijke mannendingen eigenlijk.

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Ik heb gisteren een extra 17 inch set styling 103 velgen gekocht voor mijn Z4. De velgen zijn gerenoveerd en gepoedercoat. Ze zijn daardoor eigenlijk gewoon nieuw. Ik heb op het moment een gelijke set onder mijn Z4. T.z.t. laat ik de nu gekochte set voorzien van nieuw rubber en dan kan de set die op het moment gemonteerd is een renovatie ondergaan (of worden verkocht).
 2. Klopt helemaal! Dank voor je reactie. Ik heb nog de originele ruit. Gelukkig stelt het dus niet veel voor!
 3. rubber voorruit Hallo allen, In het rubber dat om de voorruit van mijn Z4 E85 zit, begint in de hoek aan de bestuurderskant een barstje te ontstaan. Het rubber an sich ziet er nog niet erg slecht uit maar ik overweeg het rubber toch preventief te vervangen. Het rubber zelf is niet zo prijzig (ca. EUR 30). De hamvraag is of het rubber op de E85 is te vervangen zonder dat de voorruit dient te worden gedemonteerd? Heeft iemand al ervaring met het vervangen van het rubber? Als het een relatief eenvoudige klus is, laat ik het dit jaar met het onderhoud meenemen. Alvast mij
 4. Ik heb het geprobeerd, maar heb besloten niet met deze originele sierstukken te rijden omdat ik de aansluiting met de uitlaatmonden niet mooi vind (ook al zouden ze voor de 2.2 moeten passen). Dus voor wie interesse heeft, ik heb nog twee originele BMW-sierstukken liggen waar geen km mee is gereden.
 5. Via marktplaats. Er stonden pas enkele sets aangeboden.
 6. Van de week de bij de auto horende brochure en een accessoirebrochure gekocht. Leuk om bij de auto te hebben.
 7. Erg mooie auto en mooie kleur!! Ik wist niet dat de LCI’s al werden geleverd.
 8. Beide lampjes branden weer en blijven nu branden. Morgen worden beide druksensoren vervangen. Je zal zien dat als de één is vervangen, de andere kort daarop ook storing gaat geven. De auto is ten slotte vijftien jaar oud. Vandaar vervanging van beide sensoren. Update. Inmiddels gedaan. Remvloeistof is direct vervangen en het systeem is ontlucht.
 9. Voor de wintermaanden als de auto onder de carport aan de druppellader staat een buitenhoes: BMW Z4 E85 Roadster Outdoor Autohoes 77-04-10-BMW-E85
 10. Ik zag van bovenaf aan de passagierskant onder het mechanisme van de kap wat water glinsteren. Ik heb voorzichtig met een smalle stok wat heen en weer bewogen. Ineens liep er nogal wat water weg en dit kwam onder de auto uit de afvoer. Ik heb direct ook de bestuurderskant even gecheckt. Daar kan je van boven af - vermoedelijk door de kapmotor - niet zien of er water staat. Voorzichtig op dezelfde plek als aan de passagierskant de smalle stok laten zakken. Dat gaat moeizamer dan aan de passagierskant vanwege de kapmotor. Ik heb geen idee of ik de stok diep genoeg kon laten zakken maar de stok k
 11. Sinds het loshalen en opnieuw vastzetten van beide sensoren en een reset heb ik geen storingsmeldingen meer gehad. In overleg met de garage besloten het aan te kijken en vooralsnog niet te vervangen. Dat kan altijd nog mocht de melding weer verschijnen.
 12. Uitlezen gaf inderdaad de melding van een storing in een druksensor. Het type sensor moet worden besteld. Beide sensoren zijn even losgehaald en opnieuw bevestigd. Ik heb de auto weer mee. Ik heb zowel op de heen- als terugreis naar en vanuit Zeewolde (ruim 20km) geen meldingen gehad overigens.
 13. Ik heb al een afspraak gemaakt. Ik breng de auto morgenochtend naar Zeewolde dan kunnen ze de auto uitlezen en de storing verhelpen. Ik laat dan zekerheidshalve meteen ook even kijken of de waterafvoerkanalen van het cabriodak moeten worden doorgeblazen. Ik haal hem in de namiddag op.
 14. De spanning is niet meer lager geworden. Ik houd deze wel in de gaten.
 15. Bij mij gaan het ABS- en bandenlampje niet branden. Ik probeer van de week wel een afspraak in Zeewolde te maken voor uitlezen en het repareren. Ik laat hier wel weten wat er uitkomt. Dank voor jullie reacties zo ver.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt eventueel de cookie instellingen zelf beheren, anders gaan we er van uit dat je akkoord gaat.
Privacybeleid | Richtlijnen | Registratievoorwaarden & Forumregels