Ga naar inhoud

coot

Member
  • Items

    2,400
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    52

coot won de laatste dag op 13 oktober 2016

coot had de meest gelikete inhoud!

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    een blauwe BMW en een witte BMW
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Bemmel
  • Interesse(s)
    soms

Recente bezoekers van dit profiel

2,725 profielweergaven

coot's prestaties

3.0 member

3.0 member (6/12)

204

Reputatie

  1. Ik heb ze nog steeds en doe er niks mee, dus nog maar eens onder de aandacht brengen.
  2. Winterbanden op velg te koop Iemand nog interesse in een setje winterbanden op velg, ik heb ze ooit gebruikt gekocht, maar ze hebben bij mij maar 1 winter onder de Z3 gelegen. Ik rij in de winter toch alleen maar als de kap los kan, dus mogen ze weg. Profiel op alle banden ca. 6 mm
  3. Ik dacht eerst exact hetzelfde als jij, mijn auto is tot op de radio nog exact hetzelfde als toen ie ooit nieuw bij de dealer wegreed en wou ook dat zwarte spul vervangen, maar zonder die zwarte zooi is het eigenlijk veel mooier en origineel hou je hem toch niet want een kenner ziet dat het niet de originele wrap is, of je moet de originele folie kunnen vinden. Je moet natuurlijk helemaal zelf weten wat je met je bolide doet, maar ik zou voor dat geld van dat opnieuw wrappen lekker benzine kopen of nog leuker,..bier
  4. coot

    Onze jarigen

    Maurits, Ad en Aad van harte gefeliciteerd
  5. R.I.P. Ron en veel sterkte voor de nabestaanden.
  6. Hé een ritje door mijn achtertuin, leuk. Helaas moet ik zaterdagochtend van alles doen, dus meerijden gaat m niet worden. Ik heb even op de link gedrukt en het is wel een mooie route, met veel dijken Je moet echter wel rekening houden dat je vanaf Oosterhout tot Bemmel niet op de dijk mag met je auto, dus daar zou je door Oosterhout moeten en dan richting Bemmel waar je via de Ressensestraat, Vossenhol en Teselaar de dijk weer op kunt.
  7. Ik kom ook 22 januari 1 x alleen bitterballen geen diner.
  8. Als je nou zakelijk een dikke bak wil rijden, met weinig privé bijtelling, kun je overwegen om een youngtimer van minimaal 15 jaar oud te importeren of in NL te kopen. Dan heb je 35 % bijtelling over de dagwaarde en alle verdere kosten (van onderhoudsbeurt tot tanken in zuid Italië) zijn voor de firma.
  9. coot

    Was jij dat?

    Iemand van hier??
  10. coot

    Onze jarigen

    Jurgen gefeliciteerd
  11. Mooie auto Jenny en Ivo En is het een aanvulling, of gaat er ook een de oprit verlaten..
  12. Heeft jouw auto zo'n grote draaicirkel dan, dat je in Nijmegen moet draaien?
  13. coot

    Onze jarigen

    Ruud gefeliciteerd
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.