Ga naar inhoud

ChrisXL

Platinum Member
 • Aantal items

  8409
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  2

ChrisXL won de laatste dag op 8 februari 2014

ChrisXL had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

1 Gemiddeld

Over ChrisXL

 • Titel
  De Organisator

Persoonlijke Informatie

 • Auto(s):
  ///M S50
 • Geslacht
  Male
 • Locatie
  Somewhere in the middle of nowhere

Contact Informatie

Recente bezoekers van dit profiel

3981 profielweergaven
 1. Zou een search kunnen proberen op Pierre, hij heeft toederijd nogal wat aan zijn ///M laten sleutelen.
 2. Als alternatieve supplier kun je okk altijd naar http://www.strong-strut.com/index.html kijken. Gerenomeerd merk met goede feedback.
 3. ChrisXL

  -1?

  Hm... imho zijn de meeste waardevolle posts jaren geleden gepost en gepinned. Al het andere met uitzondering van de toerverslagen etc.. is het gebruikelijke ge-yap Maar iig, zoals ik al zei in de eerste post..... goed te zien dat het hier nog alive and kicking is al beginne de Z3-tjes nu toch behoorlijk oud te worden.
 4. ChrisXL

  -1?

  Na een langetijd weggeweest te zijnis het eerste wat ik zie: -1, Pierre ook btw... Goed te zien dat het hier allemaal verjongd en vernieuwd is, goed werk mannen!
 5. Je zou ook even bij Cabriocare in Naarden langs kunnen gaan. Op min oude rode 2.8 had ik dezelfde rolbeugels met een klapscherm. ( kun je de wind door de auto laten gieren zonder het te hoeven demonteren )
 6. Dat is nog laat, hier zijn ze al meer dan een maand met de kerst bezig! Je wordt er niet goed van! Maar in ieder geval de best Zwensen voor iedereen!
 7. Er zijn er nog zat van het begin of iets er na hier nog actief.
 8. ChrisXL

  nieuwe softtop

  Je zou ook naar Cabrio Care in Naarden kunnen gaan, is wat dichterbij ook.
 9. De sterkte zal wel los lopen, deze wagen ziet meer circuits in een jaar dan menige in een heel leven (met deze velgen) Ik neem aan dat ze het bij "normaal" gebruik ook prima zullen doen.
 10. replica's uit de VS, moet de maten nog opzoeken en het gewicht, maar van wat ik weet zijn ze nagenoeg hetzelfde gewicht als de originele.
 11. Persoonlijk vind ik dit een minder leuke topic om me maar even zo uit te drukken. Beauty is in the eye of the beholder of te wel smaken verschillen. Om nu een topic te openen waar je iemands smaak of keuze kunt gaan afbranden vind ik niet bepaald leuk. Het is maar een persoonlike mening.......... ( en ik begrijp dat dit uiteraard niet je bedoeling is geweest)
 12. Links gestuurde UK S50, toen nog op standaard velgen, genomen terwijl open, twee personen en bagage in de auto. Wellicht had er iets meer uitgeperst kunnen worden, RPM op deze auto begrensd op 8750, maar er moest kort daarop alweer geremd worden.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt eventueel de cookie instellingen zelf beheren, anders gaan we er van uit dat je akkoord gaat.
Privacybeleid | Richtlijnen | Registratievoorwaarden & Forumregels