Ga naar inhoud

Gersh

Member
  • Items

    217
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    6

Gersh won de laatste dag op 21 maart

Gersh had de meest gelikete inhoud!

1 Volger

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z3 2.2 2011
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Amersfoort

Contact Informatie

Recente bezoekers van dit profiel

1,484 profielweergaven

Gersh's prestaties

2.0 member

2.0 member (3/12)

26

Reputatie

  1. Altijd weer gezellig de Paasrit. Jordi en ik zijn er bij. 2x inclusief lunch. En reeds betaald
  2. Ben benieuwd hoe je dat geprobeerd hebt dan.. geen dm gezien. anyway: denk dat ik ze nog heb. Zodra ik terug ben van vakantie zal ik even checken.
  3. Linker en rechter kapje van interieur lucht rooster en afdekplaatje middenconsole. onderdeelnummer: 64228399936 en 64228399935 Afdekplaatje: 82007'7 Zonde om weg te gooien maar geen Z3 meer dus gratis af te halen in Houten.
  4. Bij mijn auto had ik in wat scherpere bochten dat ik een soort knik in het stuur voelde. Alsof je met een fiets met zachte band rijdt en je voelt wegglippen. soms ging traction control lampje dan ook branden. een kapotte schokdemper bleek de oorzaak.
  5. Een paasrit zonder chaos is als soep zonder ballen..
  6. Ben wel geïnteresseerd. Wij hebben nu de gewone hifi en die zijn prima, maar kan nog wel wat beter. Wij hebben dus geen DSP, kan je deze dan wel aansluiten? en iemand die weet of dit dan veel verschil maakt?
  7. Bij mij is het middenconsole deel dus erg lelijk en heb ik er al af gehad (en een nieuwe verkeerde liggen) maar het is eerlijk gezegd niet eens in me opgekomen om het te schuren. Volgens mij is het dun plastic met een laagje alu oid erover heen?
  8. Let even op dat er voor de middenconsole 2 versies zijn. Zie mijn advertentie in te koop aangeboden. Ik had dus de verkeerde gekocht … Overigens had ik in mijn oude e91 het interieur gewrapped van hout naar alu (was al toen ik hem kocht). Maar moet zeggen dat ik er eigenlijk nooit echt tevreden over ben geweest. Vond het op een of andere manier niet natuurlijk overkomen. Maar goed het is wel een stuk makkelijker, sneller en goedkoper denk ik.
  9. Rob & Richelle, super bedankt! En wat een mooie route weer. Man man al die uren die je er in steekt. En dan gewoon ook nog superlekker weer regelen. Echt tof. De goodie bag ga ik natuurlijk niet gebruiken. Echt echt echt niet nodig hoor 😅😂 dank! Gerwin
  10. Jordi kan helaas toch niet mee en geen vervanger gevonden. Dus het wordt 1x incl diner. Geld overgemaakt inmiddels. Zin an!
  11. Interieurlijst middenconsole E85 Bij deze aangeboden een nieuwe interieurlijst voor de middenconsole van een E85, ik denk PFL. Heb, stom stom stom, helaas de verkeerde gekocht (zie foto. Links is de nieuwe, rechts zoals hij had moeten zijn en uit onze E85 2006 automaat komt). Voor 60,- kan je hem komen ophalen in Amersfoort of bij de Paasrit 🙂
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.