Ga naar inhoud

Bigpapa

Member
  • Items

    323
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    4

Bigpapa won de laatste dag op 10 juni 2023

Bigpapa had de meest gelikete inhoud!

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z4 E85
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Spijkenisse
  • Interesse(s)
    Alles wat met ZZZZ te maken heeft en vrouwen.

Recente bezoekers van dit profiel

1,501 profielweergaven

Bigpapa's prestaties

2.2 member

2.2 member (4/12)

22

Reputatie

  1. Nu weet ik wat je bedoel. Deze heeft Ruud van Vuren al verwijderd. Maar misschien dat er van boven af en blad voor ligt. Dank.
  2. De plug in bij het achterwiel? Kan je daar een foto van sturen, ik snap niet welke je bedoeld?
  3. Bigpapa

    Accubak

    Kan je ook een gaatje boren in de accubak in het water weg te laten lopen? Ik heb enorm veel last van waterlekkage. Derde remlicht al nieuwe rubber en zelfs maar afgekit, en alles na gekeken naar blijft water houden. Is het niet mogelijk om een gaatje te maken dat het water wegloopt. Neem aan dat onder de accubak geen chassis doorloopt. Graag jullie mening. Is zo erg dat mijn versterker al onder water stond. En wil geen sluiting hebben met de accu.
  4. Bigpapa

    Xenon koplampen

    Ik snap je. Die link die je stuurde, wordt niet verzonden naar Nederland.
  5. Bigpapa

    Xenon koplampen

    Jij heb dat vaker gedaan dus. Chroom is in orde, dat is het probleem niet. Probleem is de waas/kringen aan de binnenkant. Noem maar een prijs, zal zeker goedkoper zijn als de units van EBay. Je mag me ook pb sturen.
  6. Bigpapa

    Xenon koplampen

    @ZwarteZ Bedankt. Zijn dezelfde die er nu ook in zitten. Opzich valt de prijs redelijk mee. Ik zit elke dag op Ebay maar deze zag ik toch niet. Heb je dezelfde ook met zwarte inleg vanaf fabriek dan?
  7. Bigpapa

    Xenon koplampen

    @330dMIk snap jou antwoord niet helemaal. Wat bedoel je met behuizing en/of lampjes. Vuurtoren Wachter? Misschien ter info, mijn z4 is vanaf fabriek met xenon geleverd. Dus niets met aftermarket shit. 🤔
  8. Bigpapa

    Xenon koplampen

    Beste leden, Ben opzoek naar xenon koplampen voor de e85. Dit van mij zijn lek geweest en zijn van binnen erg lelijk van het vocht geworden. Zitten ook zwarte stukjes tegen het glas aan de binnenkant. Nu kan je ze openmaken om ze schoon te maken, maar ik heb dat nooit gedaan en ben erg bang dat ik het verder kapot maakt. Dus bij deze vraag ik 2 dingen... Iemand die ze durft open te maken, dan kan ik/jij ze eventueel schoonmaken. (Tegen betaling natuurlijk) natuurlijk ook weer dichtmaken. Of 2e hands xenon koplampen links en recht. Graag hoor ik van jullie.
  9. Het is een verademing. Geen knop meer vasthouden, als je de sleutel in je broekzak indrukt gaat ook de kap open of sluiten. Dan lijkt het heel erg speciaal. 🤣
  10. Zonder module werkt het niet feilloos. Bij mij haperde hij constant.
  11. @haroldvIs de module niet defect. Erg jammer dat het niet lukt. Bij mij deed de ab het sowieso wel, maar bij erg veel storing bleef ie hangen. En dat is nu verleden tijd. Als iemand de Nederlandse gebruiksaanwijzing wil, die heb ik in pdf.
  12. Heeft even geduurd, maar ik wil er even verder op in gaan. Maurits heeft mij een klein beetje op weg geholpen. De GM 5 module zit dus echt achter het zekeringen kastje. (Althans bij mij). Daarbij de middelste stekker eruit trekken en geheel uit elkaar halen. Wel foto's nemen want alles moet op zijn plaats terug komen. 🤣😉 Dat is eigenlijk het moeilijkste van alles. Maar als alles is aangesloten is het wel een verademing. Gelukkig is alles gelukt bij mij, een werkt uitstekend. En je bent er gemiddeld 2 tot 3 uur mee bezig. Bedankt @Mauritsvoor de hulp in te beginnen.
  13. Ik zie in jou foto's dat ik Niet het handschoenen kastje moet hebben maar nog verder naar onderen. Ik ga zaterdag ff verder kijken. Dank ieg.
  14. Dus je zegt... Als je het handschoenen kastje weg heb gehaald moet je nog verder gaan? Maar daar zit niets meer. Ik zal foto maken.
  15. Dank voor je antwoord, maar ik zie hem die GSM5 module helemaal niet. Dat is juist het rare ervan.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.