Ga naar inhoud

Spuiter

Member
  • Items

    305
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    9

Spuiter won de laatste dag op 23 april 2021

Spuiter had de meest gelikete inhoud!

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z4. , Fiat 500C S
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Gelderland
  • Interesse(s)
    auto's - Poker

Recente bezoekers van dit profiel

1,745 profielweergaven

Spuiter's prestaties

2.2 member

2.2 member (4/12)

48

Reputatie

  1. Nog zo'n Prachtige Alpina 😍 met een heerlijke km stand 👍 Geniet ervan Rob.
  2. Spuiter

    Onze jarigen

    @Maurits Nog bedankt! 👍
  3. ^Ja , bij mij is die 64 cm en is 3 cm verlaagd.
  4. Als je die bak in de laagste stand trekt, ontgrendeld de microswitch die in het midden zit weer en zou je dak weer open en dicht moeten kunnen. Nu hangt hij scheef en maakt hij geen contact waardoor je dak niet werkt. Als die microswitch schakelaar dan nog niet werkt zou je hem ook los kunnen halen en de draadjes doorverbinden, wel altijd zorgen dat de bak in de laagste stand staat met het dak openen. Ik weet het is geen oplossing voor het repareren van die bak maar je dak kan iig wel open met dit mooie weer 😊
  5. Ja dan moet het wel goed zijn he 😊 Lampje vd remblokken blijft branden, moet zeker aan de laptop om gereset te worden?
  6. Aan beide kanten loopt de bekleding mooi mee met het rubber.
  7. Heb jij het al gebruikt Ruud? Die heb ik ook al een paar weken staan. Net geprobeerd op de auto van mijn vrouw, wat een waanzinnig spul is dat zeg. De auto glimt er ook mooi van en ik heb nog nooit zo makkelijk een auto droog gemaakt. Benieuwd hoelang het blijft werken.
  8. Spuiter

    Velgen style 108

    Ik heb nog wel het buitenste deel van zo'n velg liggen maar die moet wel gericht en gespoten worden. Het richten kost ong. 75 euro bij wheeltrim in Nijkerk. Spuiten doen ze ook maar geen idee wat je dan kwijt bent.
  9. Gefeliciteerd met je nieuwe aanwinst Maurits, geweldige keuze👍 Vergeet de Aero skirts en de dubbele uitlaat niet 😂
  10. Ik heb nog 2 kromme liggen( alleen de buitenste rand). Richten kost ong. 75 euro . en moeten gepolijst en/of gespoten worden. Welke moet je trouwens hebben? er zit verschil in voor en achter he, ik heb beide.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.