Ga naar inhoud

Hoe breng je iets aan de man?


HOFFR02

Aanbevolen berichten

Kwam toevallig onderstaande advertentie tegen op marktplaats, na drie regels te hebben gelezen was ik de draad al helemaal kwijt. :stupid:

Wellicht dat jullie hier wijs uit kunnen worden.

Kenmerken

  • Staat:
  • Nieuw
  • Levering:
  • Ophalen of Verzenden

  • Model:
  • 1-Serie, 3-Serie, 5-Serie, 6-Serie, 7-Serie, 8-Serie, X3, X5, X6, Z3, Z4, Overige modellen

Beschrijving

benzine diesel bespaarder is de enige klant goedgekeurd en onderzoek getest apparaat gebruikt over de planeet brandstofbesparing.

Het helpt klanten geld besparen op brandstof, periode!

Auto's taxi's bussen schoolbussen brand Trucks Ambulances Motor boten race auto's landbouw apparatuur materiaal Handling Services bouwbedrijven gepantserde auto diensten postdiensten politie gemeenten commerciële lijnen voor het goederenvervoer Leasing bedrijven levering diensten Trucking bedrijven pendelvervoer sneeuw verwijdering diensten Limousine Services.

100% Klanttevredenheid gegarandeerd! benzine diesel bespaarder is een magnetische frequentie resonator.

Door middel van haar gepatenteerde Neodymium super dirigenten genereert het de specifieke resonantiefrequentie dat, wanneer over de brandstof lijn geïnstalleerd, zal de koolwaterstof ketens in de passerende brandstof breuk.

Geen magneet of goedkope knock off ontwerp, geen kwestie welke claims die ze maken, kan produceren het vereist flux patroon, en worden nog klein genoeg in grootte aan vrijwel alle installaties.

Wanneer brandstof moleculen worden blootgesteld aan de specifieke resonantie gemaakt door de magneten van Neodymium in de Super gas saver, wordt verbranding efficiënter.

De Super GasSaver zorgt ervoor dat de brandstof uit te breiden, het versnelt verbranding en verbrandt meer van de brandstof die normaal als un-burned verontreiniging is uitgeput. In 1945, Felix Block (Stanford University) en Edward M. Purcell (Harvard University) waargenomen onafhankelijk een interessant fenomeen betreffende de magnetische momenten van materie.

Wanneer een magnetisch veld wordt toegepast op bepaalde typen van materie, uitlijnen de atoomkernen in de steekproef hun spin assen in bepaalde concrete oriëntaties.

Sinds die tijd de betekenis van nucleaire magnetische resonantie (NMR) buitengewone proporties heeft aangenomen.

Zijn meerdere rollen in zowel chemische als biologische wetenschappen is NMR een van de snelst groeiende en meest gebruikte instrumentale technologieën.

Toe te schrijven aan de eigenschappen van massa en lading, kernen lijken te gedragen als magneten.Deze kernen zijn ook spinnen, en de draaiende elektrische ladingen genereren magnetische velden.

Wanneer een extern magnetisch veld wordt toegepast, vindt interactie plaats met de kernen. Waterstof is een dergelijke nucleus.

Er zijn twee mogelijke oriëntaties voor een waterstofion (H) spinnen in de kern van een atoom; het kan worden uitgelijnd met of tegen de extern magnetisch veld.

Het is mogelijk om te meten van de frequentie van de elektromagnetische straling (radio golven) vereist voor het wijzigen van de afdrukstand van het proton uit een magnetische dipool naar de andere, wat resulteert in een netto absorptie van energie door de waterstofkernen.

Wanneer de extinctie energie wordt gemeten, kan een NMR spectrum van het monster worden verkregen.

Omdat het magnetisch veld constant tijdens NMR experimenten gehouden is, vereist elke kern een verschillende radio frequentie (genoemd een chemische verschuiving) voor resonantie optreden. Grafisch, is de x-as van de NMR spectrum de frequentie verschil tussen de onbekende compound en een verwijzing compound. De y-as komt overeen met het relatieve aantal kernen absorberen van energie op een bepaalde radiofrequentie.

Als brandstof in de brandstoftank zit, daardoor veranderingen in temperatuur en vochtigheid uit te breiden en contract. Uiteindelijk, beginnen de moleculen van koolwaterstoffen in de brandstof te trekken elkaar, moleculaire clusters te vormen.

De Super Gas Saver, brengen de voedingsleiding brandstof, veroorzaakt de Godinnenenergie van de geladen deeltjes rond de atomen waaruit de koolwaterstof moleculen.

Dit dwingt de moleculaire clusters te breken en uit te breiden.

Meer zuurstof zal nu gecombineerd met meer van deze moleculen koolwaterstof, die niet langer in clusters, voor betere, efficiëntere verbranding in de kamer afvuren.

Aangezien brandstof nu meer efficiëntbranden is, is het resultaat verminderde emissies, minder brandstof nodig te bereiken en handhaven van snelheidsniveaus. Koolstof en vernis opbouw is uitgeschakeld, dus het verminderen van het onderhoud en verlengen levensduur van de motor. Een schonere en heter brandstof branden ook verhoogt PK en algehele motorprestaties .

Link naar reactie
  • Reacties 17
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Wellicht dat jullie hier wijs uit kunnen worden.

Het lijkt duidelijk dat de tekst door een automatische vertalingsgenerator naar het Nederlands is vertaald.

Waar gaat het over:

Met probeert waarschijnlijk een apparaatjet te verkopen dat de uitlaatgassen analyseert en de gegevens naar het motormanagement stuurt om de motorafstelling aan te passen.

Op een laboratorium zouden de verschillende moleculen gescheiden worden in een Gaschromatograaf (GC) om daarna de samenstelling van die moleculen te analyseren met een NMR detector.

Een dergelijke opstelling is vrij groot en kost minimaal €. 100.000.

Link naar reactie

Het lijkt duidelijk dat de tekst door een automatische vertalingsgenerator naar het Nederlands is vertaald.

Waar gaat het over:

Met probeert waarschijnlijk een apparaatjet te verkopen dat de uitlaatgassen analyseert en de gegevens naar het motormanagement stuurt om de motorafstelling aan te passen.

Op een laboratorium zouden de verschillende moleculen gescheiden worden in een Gaschromatograaf (GC) om daarna de samenstelling van die moleculen te analyseren met een NMR detector.

Een dergelijke opstelling is vrij groot en kost minimaal €. 100.000.

Dan moet het wel goed zijn, waar kan ik dit spul kopen, link ontbreekt. :(

Link naar reactie

Wonderen zijn de wereld nog niet uit :rolleyes: , maar het verhaal met die magneetjes hebben we wel vaker gehoord en toen geloofden we ook al niet in sprookjes, als het werkelijk zo zou zijn, dan hadden alle auto's af fabriek wel deze magneetjes en daar geloven ze er dus niet in.

Link naar reactie

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.