Ga naar inhoud

Ferry76

Member
 • Aantal items

  3307
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  28

Ferry76 won de laatste dag op 25 mei 2019

Ferry76 had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

73 Uitstekend

Over Ferry76

 • Titel
  Quote Viool

Persoonlijke Informatie

 • Auto(s):
  Z3 Roadster 3.0i en BMW X1M S-Drive 2.0
 • Geslacht
  Male
 • Locatie
  Amerfoort
 • Interesse(s)
  Vakantiereizen
  Fotografie
  Auto's

Contact Informatie

Recente bezoekers van dit profiel

2885 profielweergaven
 1. Heb jij dus niet gedaan begrijp ik met je Z3
 2. ik ben wel een ex maar geen advocaat Het gaat om een All-risk en heb de bestaande topic welke al wel verouderd zijn ( sommige maatschappijen zijn al failliet) allemaal gelezen dus wou even actuele info. Zelf natuurlijk op Independer al gekeken maar is best een gepuzzel met voorwaarden e.d. Daarbij komt dat ik hem 2 keer per jaar wil kunnen omzetten van All-risk naar WA+ i.v.m. De winterstalling.
 3. Verzekering voor de Z Wie weet wat momenteel de beste en goedkoopste autoverzekering is voor de Z.. Mijn huidige past voorwaarden eenzijdig aan en is zeker niet meer goedkoop en doet nog wel eens moeilijk bij een schadeclaim. Alle tips zijn welkom ook voor de daily auto, zit namelijk bij dezelfde.
 4. Gaat erom spannen Roger deze datum, durf je dat aan om te wachten of er na 1 juni misschien nog maatregelen verlengd worden o.i.d.?
 5. Tot 1 juni zullen er geen echte forumritjes zijn lijkt mij, helaas maar we hebben geen keus met deze pandemie
 6. Dat wordt dus nog spannend aangezien Pasen vroeg valt dit jaar, zou zonde zijn als de crisis zolang aan zou houden en voor ons weer een ritje minder
 7. 2x all-in Paasrit mag je niet missen natuurlijk. p.s.: zie dat je bij de betaling Paasrit 2019 moet aangeven, neem aan dat je 2020 bedoelt, nog even wennen Rob aan 2020
 8. Helaas zijn wij 5 oktober in de avond verhinderd en redden het anders dus niet om op tijd terug te zijn. Het vermoeden was er al vandaar ook de vermelding ovb. ( wel jammer weer niet het Twente schildje ).
 9. Roger en Jacqueline nogmaals dank voor de rit in het MOOIE Limburg. Weer een heel mooi schildje bij de verzameling en ze worden nog steeds elk jaar mooier, ga zo door De kastelenroute vonden wij echt fantastisch en gaan hem nog een keertje overdoen om overal ook een bezoekje aan te brengen. Locaties voor ontbijt ( Koffie met Vlaai) , lunch en diner waren ook super. Alleen het weer ( moet toch wat te zeiken hebben) was prima maar je kunt overdrijven
 10. Alleen al voor het schildje willen wij mee ( nog wel ovb want het is nog ver weg )
 11. Jaja wij gaan ook weer mee al is het alleen al om het Limboschildje , 2X all inn
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt eventueel de cookie instellingen zelf beheren, anders gaan we er van uit dat je akkoord gaat.
Privacybeleid | Richtlijnen | Registratievoorwaarden & Forumregels