Ga naar inhoud

DSign

Member
  • Items

    861
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    4

DSign won de laatste dag op 8 januari 2018

DSign had de meest gelikete inhoud!

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z-loos sinds april 2018
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Twente

Recente bezoekers van dit profiel

1,802 profielweergaven

DSign's prestaties

2.8 member

2.8 member (5/12)

36

Reputatie

  1. Cabrio-kap-module vervangen Z4 E85 Mijn cabrio-kap deed het de laatste tijd vaker niet dan wel. Als ik op de knopjes drukte gebeurde er dan niets. De pomp was al preventief naar de kofferbak verplaatst dus daar lag het niet aan. Met Carly kreeg ik een foutmelding van de cabrio-kap-module. Op eBay heb ik een gebruikte module gescoord (nr: 61357199997). Het vervangen van de module is makkelijk, hij zit links achter de bestuurdersstoel: Zo ziet die er van binnen uit: Oud en nieuw (links) naast elkaar. Let op het onderdeelnummer, dat is gewijzigd maar hij is precies hetzelfde: De module hoeft niet gecodeerd te worden. Maar nog wel even een tip: Als de communicatie tussen de basismodule en de cabrio-kap-module op 'tilt' is, helpt het als je 24 uur je accu loskoppelt. Na die 24 uur doet alles het weer normaal :-)
  2. Jasper welkom en veel plezier met je Z3!
  3. ^ Voor de termijn waarbinnen het wordt bewaard in de Justitiële Documentatie maakt het niet uit: Het OM schikkingsvoorstel Om de werklast van de rechter te verlichten heeft de wetgever de officier van justitie in bepaalde gevallen de mogelijkheid gegeven om zelf straffen of maatregelen op te leggen. De officier van justitie doet dat als een schikkingsvoorstel of transactie. Het betalen van het transactiebedrag betekent niet dat een aantekening kan worden voorkomen in de documentatie. Er wordt uitsluitend voorkómen dat iemand bij de rechter moet vóórkomen.
  4. Als een ander soort ervaringsdeskundige kan ik je melden dat we dergelijke schikkingen van de OvJ 5 jaar bewaren. M.a.w. je hebt dan 5 jaar een ‘strafblad’. Doel van het bewaren is o.a. recidivebepaling.
  5. Mijn ZZZZ overwintert in de garage. Uit de belasting en aan de acculader. Ik heb ‘m z’n pyama nog niet aan gedaan want ik ga nog prutsen aan de cabrio-kap-module.
  6. Edward welkom. Ik pomp mijn banden altijd op tot het maximum tijdens de winterslaap.
  7. ^ hmm, als ik dat had geweten had ik ‘m eerst geprobeerd
  8. ^ € 61,90 voor de adapter en € 50 voor de PRO app.
  9. Dit probleem heb ik sinds kort ook. Dus dat de knopjes in de middenconsole SOMS niet werken. En ik heb geen comfortmodule en de pomp zit inmiddels in de kofferbak. Op het moment dat de knopjes niet werken branden de rode ledjes niet. Iemand een idee?
  10. DSign

    3 oranje lampjes

    Mijn stuurhoeksensor is 2 jaar geleden ook vervangen. Hij zit inderdaad om de stuurkolom dus het is een arbeidsintensief klusje. Volgens mij was ik ook iets van 500 eurotjes kwijt.
  11. Ton, je weet dat je de motor moet laten draaien tijdens het uitlezen omdat 12V te weinig is?
  12. Afgelopen weekend heeft ook bij mij het 'dak gaat niet meer open/dicht' virus toegeslagen. Ik stond in zuid Limburg en was blij dat ik hier op het forum de emergency closing procedure kon vinden. Omdat ik alleen met mooi weer rij heb ik twijfels of het om een verzopen pomp gaat. Als ik nu op de open of dicht knop druk gebeurt er niks, zelfs het rode lampje in de knop gaat niet branden. Misschien tegen beter weten in, maar zou het ook nog iets anders kunnen zijn of kan ik maar beter meteen een afspraak gaan maken bij Pixelrichter/Memelink/Roodkapje?
  13. ^ verbaasd me niet, gezien leeftijd en kilometers vind ik je helemaal niet duur.
  14. DSign

    Stoelen

    Erik welkom. Heb je zelf het verschil in hoogte al vergeleken door in beide stoelen te zitten?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.