Ga naar inhoud

Tony

Member
  • Items

    805
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    20

Tony won de laatste dag op 4 september 2023

Tony had de meest gelikete inhoud!

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z3 ///M
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Maldegem

Recente bezoekers van dit profiel

2,151 profielweergaven

Tony's prestaties

2.8 member

2.8 member (5/12)

113

Reputatie

  1. Wij gaan passen. Maar vergeet deze zeker niet : Vršič-pas https://g.co/kgs/do1aqE
  2. Tussen paasrit (17/4) en rit in vlaamse ardennen (24/4)ben ik mijn persenning kwijtgespeeld. Na tel met Rob foto's en filmke(paasrit) bekeken , geen enkele foto gezien van mijn Z zonder persenning. Bij thuiskomst , na paasrit ,frieten gaan halen en auto in garage gezet (al dan niet met persenning , ik weet het niet meer) Vorige week, bij aankomst vlaamse ardennenrit parkeer ik Z op pleintje , na tijdje gaan we naar binnen om te ontbijten ( ik weet niet of ik Z op slot gedaan heb). Na ontbijt leg ik kap open en wil persenning plaatsen , wil hem uit koffer halen deze zit er niet in, ik dacht zal hem thuis laten liggen hebben , maar gisteren willen we ritje doen , leg Z open maar vind persenning niet. Waar ben ik hem verloren ? Weet het niet , hij is weg dus maar op zoek naar een nieuwe zeker. Ik kan hem ergens verkeerd gelegd hebben thuis (maar hebben ons al gek gezocht), is hij uit mijn koffer genomen op vlaamse ardennenrit , dont know. In ieder geval ik wil een andere..... Begin v dementie 🤔
  3. Richelle stuurt hier net dat je uw MRA niet mag "weg geven"
  4. Ik dacht ga eens lief zijn voor de mannen op leeftijd ,volgens wikipedia , gaan ze direct naast hun schoenen lopen.
  5. Ok , is inderdaad geen goed idee ( ik voorop) 😂. Ik ben wel benieuwd om jullie alpina's te zien, kunnen keer zeveren maar t zijn mooie bolides. Trouwens content dat we iedereen terug zien.
  6. We gaan extra voorzichtig zijn. Zie maar dat je mij kan bijhouden , alpiemelke🙈😂
  7. Ok , thnx vr info , blijkbaar niet veel "overnachters". Denk dat we in Boekelo blijven en mss sauna'tse meepikken 😁. Ons voorbereiden op chaos , is al 2jr geleden 😂😂
  8. Zijn er mensen die zaterdagavond al in Enschede zijn? Wordt er ergens samen gedineerd ? Wij zitten in Resort bad boekelo.
  9. Mag wel voor 35 euro stuurt ruud mij via pb
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.