Ga naar inhoud

Gundun

Member
  • Items

    107
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    2

Gundun won de laatste dag op 8 mei 2017

Gundun had de meest gelikete inhoud!

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z3 2.2i Individual Sport Line
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Brugge
  • Interesse(s)
    Donne e motori = gioie e dolori.

Recente bezoekers van dit profiel

1,241 profielweergaven

Gundun's prestaties

2.0 member

2.0 member (3/12)

9

Reputatie

  1. Ik ben een Z3 liefhebber, geen andere Z, geen andere roadster. Ik was nog een student als ik zag een aantal ZZZ in 2001 bij de dealer: ik werd onmiddelijk verliefd maar ze waren te duur voor mij, en dus ging ik terug naar mijn Opel Corsa met de beloofde dat een dag ik zou een ZZZ kopen. Toen ik afgeslagd was en mijn eerste job gevonden, mijn eerste wagen was een 2de hands 1.9i ZZZ, ik heb 40k km in 2 jaren gereden mee, maar dan moest ik het verkopen omdat voor de dagelijkse gebruik was hij te duur en niet comfortabel. 10 jaar na, heb ik mijn huidige Z gezien bij een garage en ik dacht dat het "too goo to pass on" is, en na een snelle onderhandeling heb hem gekocht. Voor die prijs kon ik een meer modern Z4 of een goedkopere Miata...of een Boxster kopen, maar mijn hart is met de Z3.
  2. Gundun

    Onze jarigen

    Bedankt! Nog een jaar is voorbij....tijd loopt snel.
  3. Mijn eerste rit met deze groep, ik heb veel van genoten! Heel gezellig om zo veel nieuwe mensen te ontmoeten! Gisterenavond was ik helemaal kapot van, maar het was wel waard de moeite! Super bedankt aan Roger en Jacqueline voor de uitstekende organizatie, en ook aan Rob, onze top-class groepleider! Mijn co-driver heft wat foto's getrokken, maar nu heb ik er geen...plaatjes zullen later komen...
  4. Dus ik heb met success the gpx files in de Garmin toegevoegd, maar voor de zekerheidm waar kan ik de papierversies vinden?
  5. Startlocatie dan... mijn Nederlands is nog niet perfect hoor, maar ik zal een vertaler samen met mij brengen....
  6. @Scorpion ik heb je als vriend op de myroute app toegevoegd. Ik ben helemaal niet goed met satnavs & Co...zal het genoeg zijn als ik naar de vergaderingspunt op zondag morgen rijd...?
  7. Ik heb ook de myroute app op mijn telefoon geinstalleerd...wat/wie moet ik zoeken om de route te krigen?
  8. vroeger ik gebruikde de originele product van BMW. Van dit moet jij 2-3 dopjes in een liter water oplossen en dan smeren op een al natte kap. Dan laten drogen. Pas op zo'n behandeling moet een keer of twee per jaar, niet meer.
  9. Ik doe het graag altijd maar ik heb tot nu in Belgie niemand gevonden dat reageert. Laaste keer rondom Ieper ben ik 2 keer tegenkomen met 2 Z3 gereden bij vrouwen en ik kreeg helemaal geen reactie... Het is hier de gewoonte dat veel vrouwen rijden sportautos zoals de Z3 (weet ik niet waarom) en er zijn heel weinig vrouwen met de passie dat zo doet...sorry dat ik een beetje sexistisch klink maar het is gewoon zo: Er zijn veel vrouwen hier in VL aan de stuur van een mooie bak dat weten niet wat ze rijden...dus als ik een man aan de stuur kan zien dan probeer ik om te zwaaien, anders doe ik het sowieso niet.
  10. Iemand weet al over de weervoorspelling...?
  11. @Scorpion wij hebben dezelfde probleem, het is zeker de vooruit trim: het gebeurt niet altijd, soms met zijnwind, als je op een viaduct rijdt, en het klinkt zoals een kazoo...Ik denk dat er was een forumlid die had het opgelost met het draadje voor de rollade...ma ik kan niet meer de post vinden. Gevonden. :D
  12. Ik heb het ook net ondekt op mijn ZZZ: Heel harde fluittoon uit de voorruit (kan niet merken als de bovenste of de onderste kant) als ik harder dan 120 km/u rijd. Ik denk dat een zeer bekende probleem is maar een oplossing is nergens om te vinden...
  13. R.I.P. , sterkte voor de familie.
  14. Deze sort lampjes kan jij alleen maar bij BMW vinden, en ja, ze zijn belachelijk duur voor een lamp. Tip: Als je maar eentje moet verwangen, verwang maar alles in eens.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.