Ga naar inhoud

RobbertZ3

Member
  • Items

    330
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    6

RobbertZ3 won de laatste dag op 8 oktober 2016

RobbertZ3 had de meest gelikete inhoud!

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Zzz
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    NL

Recente bezoekers van dit profiel

992 profielweergaven

RobbertZ3's prestaties

2.2 member

2.2 member (4/12)

26

Reputatie

  1. Nee, die is ook hetzelfde als bij de US spec z3m. M52B28 is wel gebruikt door Alpina.
  2. ^KW onderstel is dus niks voor jou!
  3. Jammer zeg, maar zoals je het uitlegt begrijp ik het wel. Blijft een heel bijzondere auto en als ik het geld had, dan had ik zo bij je komen halen! Succes met je zoektocht naar een mooie z4.
  4. Leuk dat de club vorm begint te krijgen
  5. Mooi man! Veel plezier er mee en ik kijk uit naar het showroom topic voor meer en info!
  6. Welkom en veel plezier met je ZZZZ!
  7. ^Hardop denkend: Is Imolarot 2 gekomen bij de introductie van de e46 M3? Die is namelijk ook in deze kleur geleverd, dus dan is een pre-fl z3 Imolarot en de fl z3 en z3 coupe altijd Imolarot 2?
  8. Wow, mooie stand! Op naar de 500.000!!!
  9. ^ Ik gok dan toch op een oude advertentie, heb zelf ook wel eens voor een auto van gaspedaal gereageerd. Volgens de BMW-dealer was die auto al 2 jaar verkocht en bleef de advertentie op gaspedaal staan. Edit: En dat ging dus om deze M3: http://www.autotrader.nl/auto/bmw-3-serie/2003/waalwijk/724yf/bmw-3-serie-m3-coupe-smg-nl-auto-dealer-onderhoude/ Nog steeds te vinden via gaspedaal, allang verkocht.
  10. Hoe heb je de advertentie opgezocht? Want als ik de zoekactie maak op handelsprijzen.nl vind ik de auto niet terug. Wellicht is het dus al een oude advertentie, die bijvoorbeeld Google nog steeds vind en is de auto eerder met de lage km-stand verkocht.
  11. Ik bedoel inderdaad motoren uit het turbo tijdperk vs het atmosferische tijdperk.
  12. ^ juist de huidige motoren zijn zo goed te tunen, dat het haast nog meer loont om een nieuwere met basis motor te nemen dan een wat oudere met de top motor. Kijk voor info eens op de websites van BR performance, Beek of Mosselman.
  13. Alpina is geen veredelaar, immers ze lopen gewoon bij BMW van de band. Dus achteraf van een BMW een Alpina maken kan niet en dan nog los van het feit dat je een Alpina chassisnummer nodig hebt om Alpina onderdelen te kunnen bestellen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.