Ga naar inhoud

Veloce

Member
  • Items

    515
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    8

Veloce won de laatste dag op 24 april 2019

Veloce had de meest gelikete inhoud!

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z4 3.0iS, 120i M, R1200GSA, R80/7, Moto Guzzi v11.
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Zeeuwland

Recente bezoekers van dit profiel

2,010 profielweergaven

Veloce's prestaties

2.8 member

2.8 member (5/12)

49

Reputatie

  1. Lelijke dingen....ik snap wel dat dat merk failliet is,
  2. Wappie wappie Horus... slechte gedachte man. 😭 Geen idee wat die dingen kosten maar allicht meer dan de verzendkosten á 6,75,- ,voor die paar centen koop je er vast geen in de winkel.
  3. Moet er nou echt helemaal niemand ééns een keer zijn interieurfilter vernieuwen?
  4. De mooiste is verkocht! Snel gegaan ....krap 2 weken!
  5. Te koop Interieur filter Interieurfilter E85 Prijs: doe maar een bod
  6. Te koop: Ivm plaatsen Powerflex diverse rubbers wielophanging in goede staat. Op de verpakking van de powerflex kan je zien waarvoor bestemd. Zie foto's Prijs: doe maar een bod
  7. Te koop VERKOCHT Business CD in nieuwstaat. Doe maar een bod
  8. Foto's en info beschikbaar hoor, Ik denk niet dat er een tweede zoals de 84-NS-DX rondrijdt !
  9. Een E89 zou ik niet doen, een echte roadster heeft n.l. geen stalen dak. Wil je de beste E85 die momenteel te koop staat kijk dan eens bij Maaskant auto’s.
  10. Tja Maaskant(je) moet er ook nog wat aan verdienen. Maar dan heb je wel iets moois natuurlijk! Maar veel te duur begrijp ik. Succes met zoeken.
  11. Dank je Maurits, Na 2x Alfa Spider 1x Saab 9-3 cabrio en 2 x Z4 hebben we inmiddels al zoveel hotel's tijdens onze vakanties gehad dat we nu eens ons eigen gemotoriseerde slaapplaats willen. Maar het koste vanmorgen wel wat moeite om de sleutels te overhandigen, zeker bij mijn vrouw. Het blijft een super mooie en fijne wagen zo'n Z4 met die dikke 3.0i. En we hebben gelukkig de foto's nog! 😀
  12. Helaas voor Drezahl, jammer tegelijk want de koper zit niet op het forum. Ik had enkele dagen geleden al afgesproken voor vandaag dus daar kon ik niet onderuit natuurlijk. Lekker snel gegaan zo einde vd zomer, maar het jaargetijde maakt voor een echte liefhebber niet uit natuurlijk.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.