Ga naar inhoud

ChriZ

Member
  • Items

    119
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

ChriZ won de laatste dag op 21 augustus 2014

ChriZ had de meest gelikete inhoud!

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z4 e89 23i
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Schagen
  • Interesse(s)
    BMW, Race- & Mountainbiken, Wandelen

Recente bezoekers van dit profiel

1,582 profielweergaven

ChriZ's prestaties

2.0 member

2.0 member (3/12)

15

Reputatie

  1. Heb een e85 2.5 gehad en nu en e89 2.5 met 204 pk. Voor mijn rijstijl goed genoeg. Ik zou voor een 6 cilinder gaan 😉
  2. Het is heel subtiel, omdat het in melkwit geprint wordt. Zelf ben ik ook geen fan van al die OEM-logo's op de auto. Komende winter neem ik de föhn ter hand en gaat alles er af. Op m'n Boxster S had ik op de winddeflector ook een logo (van Porsche in dit geval), dus dacht dat het voor de Z4 e89 ook wel een leuk idee zou zijn. Misschien zijn er leden die dit idee met me delen...
  3. UPje; zijn er geen mensen met een plexiglas ruitje in hun e89 die dit ook willen? Een soort groupbuy zeg maar 😁
  4. Z4 roadster sticker voor plexiglas winddeflector Voor m'n Z4 e89 heb ik voor het plexiglas ruitje tussen de stoelen dit ontwerp laten maken. Het wordt als sticker in melkfolie geleverd, dus een soort van transparant wit. Zelf ga ik voor het achter elkaar geschreven ontwerp. Zijn er nog meer leden met een plexiglas ruitje geïnteresseerd in deze sticker?
  5. Onder m'n e89, die ik in mei van dit jaar gekocht heb, zitten Bridgestone runflats. Ik kan maar niet wennen aan het weggedrag van deze banden. Op m'n vorige e85 zaten Michelin Pilot Sports. Nu zijn de Bridgestones aan vervanging toe, vanwege droogtescheurtjes. Eenmaal raden welke banden er dit voorjaar weer onder gaan...
  6. Al een oud topic, maar ik ervaar hetzelfde probleem nu. Hoe krijg ik het netjes open om te kijken wat precies het probleem is?
  7. Hé.bekende foto; dat is mijn hardtop in mijn garage ;-)
  8. Hoi Chris alsnog ( ook namens WiIlem )  gefeliciteerd met je verjaardag! Ik had je gister al een berichtje gestuurd maar is dus niet aan gekomen doordat het forum er een er dagje uit lag . Leuke dag gehad? Groetjes van ons!

    Goed bouwjaar trouwens ?

    1. Toon vorige reacties  1 meer
    2. DTM fan

      DTM fan

      Ja heerlijk voorjaar ☀️lekker touren kan niet wachten! Leuk idee om samen te rijden  ?.    Willem had het er ook al over om een keer langs te rijden bij jullie om kennis te maken . Heb ik je wel eens eerder ontmoet ik dacht 't niet toch of wel ? ?Wij gaan naar de  Paasvee misschien zien we elkaar daar ? ??    Fijne dag Chris, groetjes 

    3. ChriZ

      ChriZ

      Goed idee om een keer af te spreken; ons adres is Kogerlaan 38. Mijn nummer is 06-38202583 of vast 0224 214546. Voeg me maar toe op Whatsapp.

       

      Volgens mij heeft onze zoon Vincent samen met één van juliie zoons op voetbal gezeten; ik denk dat we elkaar daar wel eens gezien hebben. Paasvee gaat niet lukken; Marion moet de volgende dag werken.

       

      Fijne dag en we spreken elkaar, groet, Chris & Marion

    4. DTM fan

      DTM fan

      Hoi Chris ,Ik heb je toegevoegd op WhatsApp. We houden contact en laat het voorjaar maar komen ☀️

      Groetjes vanuit Oostenrijk ⛷?

  9. Bedankt ChriZ, ik heb al geregeld zien rijden met je mooie Z4 volgens mij woon je ook vlak bij. Groetjes 

    1. ChriZ

      ChriZ

      Hoi,

       

      Bedankt voor het compliment. Schagen is niet groot. Zelf woon ik in Hoep Noord. M'n vrouw gebruikt hem voor woon-werk verkeer. Voor de rest bij mooi weer gewoon toeren. Waar woon jij? 

       

      Groet, Chris

  10. Ik kan de Meguiar's NXT Generation shampoo erg aanbevelen; gebruik dit zelf al jaren en erg tevreden over.
  11. ChriZ

    Op zoek..

    Hey Paul, Ik heb even voor je gekeken. Volgens mij is de prijs netjes, vergeleken wat er voor vergelijkbare coupe's gevraagd wordt. Zeker als er nog 800,- af gaat. Maar er staan er natuurlijk meer te koop. Waarom specifiek deze? In Dronten staat een 3.0si Coupe met 47.500 km op de teller. Lage km. stand vind ik persoonlijk altijd een voorkeur. In ieder geval succes met je zoektocht en keuze!
  12. Waarom denk je dit? M'n zoon is Technisch Specialist Autotechniek en heeft de afstelling gecontroleerd; is prima! Ook APK is elk jaar geen probleem. Je moet uiteraard wel weten waar je mee bezig bent, en is niet zomaar wat aan frutten!
  13. Ik heb zo'n 'goedkoop' setje in m'n Z4 . Xenon H7 - 8000 geeft die blauwe kleur...
  14. Een conversie van oranje naar symetrisch witte achterlichten. Op m'n wensenlijstje staat nu nog het rode 3e remlicht te vervangen voor een witte.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.