Ga naar inhoud

Bonfire

Member
  • Items

    110
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    2

Bonfire won de laatste dag op 28 januari 2018

Bonfire had de meest gelikete inhoud!

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z4 3.0i - 2x 107 - R1200GSA LC
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Doornspijk

Recente bezoekers van dit profiel

1,148 profielweergaven

Bonfire's prestaties

2.0 member

2.0 member (3/12)

29

Reputatie

  1. Advies: neem contact op met Lammert vd Meulen in Dokkum. www.uitlijnspecialist.nl. Beter vind je niet. Denk dat het ergens in het uitlijnen zit.
  2. Heerlijke paasrit. Erg mooie route en lekkere lunch. En uiteraard zat het weer niet tegen 😉, als ik nu naar buiten kijk. Bedankt voor het organiseren en de zak met lekkers en rest.
  3. Rib & Richelle. bedankt voor de weer uitstekende Paasrit. Zelfs het weer was top geregeld. Ook Gijs heeft zich goed vermaakt. gr. Freek
  4. Hallo Rob werkt prima viaMRA. En ook de links die in deze post staan. tot morgen.
  5. Hallo Rob ik kom alleen incl. Lunch, geen diner. (Gijs rijdt wel mee, maar dat is een viervoeter). Gr. Freek
  6. Bij de Z3 had ik van www.mbcaraudio.nl een setje + antenne, dat tussen en op de originele antenne voet zat. Werkte uitstekend. geen idee of dat bedrijf ook iets heeft voor een Z4 (E85).
  7. Je zou even kontakt op kunnen nemen met RKV Trading in St.Annaparochi. Heeft veel onderdelen en sloop Z’s.
  8. Heb jij bij Dparts op de site gekeken. Heb daar pas voor een E85 een luchtrooster gescoord. Was als nieuw.
  9. Bonfire

    Vanosprobleem

    Ewout waar haal jij de wijsheid vandaan dat het oliefilter niet is vervangen? Natuurlijk is dat wel gedaan.
  10. Bonfire

    Vanosprobleem

    Na olieverversen was het stationeerlopen ontregeld. Vanosstoring. Was nog niet gereviseerd. Eerst Vanos gereviseerd. Nog steeds werd de inlaatnokkenas niet teruggesteld. Uiteindelijke oorzaak: zwevend stukje papier van een oliefilter in de retour van de Vanos. probleem opgelost 3.0 loopt weer prima, met nu een “frisse” vanos.
  11. Ik reageer nog maar even. de handgrepen zijn als onderdeel te bestellen. Schrik niet. Bijna € 135,-- per stuk. Onderdeel nr. 51418398733 en 51418398734. Als je handig bent, dan zijn ze te repareren. Want bijna altijd breek het hardplastic deel uit het bovenste bevestigingsdeel. Ik heb uit metalen stripjes nieuwe oogjes gemaakt en geschroefd en verlijmd in dat bovenste deel. Is best een beetje werk. Maar was mij € 135,- waard. en het gaat niet meer stuk, want het is niet van plastic maar metaal. (ik heb er geen foto's van).
  12. Hallo Roger je mag ons noteren. 2x lunch + diner. en ik wil wel zoals altijd voorrijder zijn. gr. Freek & Irene (Bonfire).
  13. Roger en Jacqueline bedankt voor weer het organiseren van een echte Limborit. Want het ging grotendeels door jullie provincie Limburg. Ook nog eens onderstreept op het bordje met de Limburgse leeuw. Geweldige lunchlocatie en fijne groep 3. Op naar editie 2020 gr. Freek & Irene
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.