Ga naar inhoud

Oranjetour 24 April 2010 - Barmhartige bui deel II


Maurits

Aanbevolen berichten

  • Administrator

Ik kreeg een uitnodiging voor de Oranjetour 2010. Vorig jaar was ik de enige zzz / zzzz rijder. Dat is onze eer toch te na?

Dus, voor een ieder die op 18 april niet wil / kan, het te ver weg vindt of juist te dichtbij of ook al op 18 april gaat, maar graag nog meer kinderen een plezier doet, hierbij de (her)kans(ing) voor 24 april. Aanmelden via aanmelden. Foto's van vorig jaar o.a. hier: Plaatjes 2009

Het hele verhaal hieronder:

Katwijk, 15 februari 2010

Geachte heer, mevrouw,

Na het grote succes van de vier voorgaande jaren zal dit jaar de jubileum editie van de ORANJETOUR aan ZEE 2010 van start gaan.

De organisatie van dit evenement, speciaal opgezet voor gehandicapte en/of chronisch zieke kinderen is in handen van de Oranjevereniging Katwijk aan Zee.

Het evenement zal plaats vinden op zaterdag 24 april 2010.

Locatie: Parkeerterrein Noordduinen Katwijk aan Zee

Tijdstip: 11.00 tot 18.00 uur

De deelnemende voertuigen zullen worden voorzien van een prachtig ,oranje bloemstuk. Deze bloemstukken mogen de deelnemende chauffeurs na afloop van de ORANJETOUR gratis mee naar huis nemen als dank voor hun medewerking.

Dit jaar is het thema: Glitter & Glamour. De deelnemende kinderen zullen tijdens deze jubileumtour zoveel mogelijk verkleed gaan, gericht op het Glitter & Glamour. Wij stellen het dan ook zeer prijs als u ook met uw kleding daarmee rekening wil houden. De tocht zal dit jaar via Katwijk naar Noordwijk gaan en vandaar weer terug naar Katwijk. Na afloop van de ORANJETOUR zal er in de grote feesttent (Huis-van-Oranje) op het parkeerterrein een speciaal optreden plaatsvinden van een bekende Nederlandse artiest, wie dat wordt houden we nog even geheim. Ook u bent voor dit optreden van harte uitgenodigd. Op onze website www.ovkatwijkaanzee.nl kunt u de foto’s van voorgaande jaren bekijken. U wordt bij aankomst ontvangen met een kopje koffie en broodje haring. Tussen de middag staat er voor de deelnemende chauffeurs een heerlijke lunch klaar.

Op de Boulevard in Noordwijk zullen wagens van het bloemencorso opgesteld staan. Een gedeelte van de Boulevard in Katwijk zal feestelijk worden versierd en op diverse locaties zullen er optredens plaatsvinden.

Bent u in het bezit van een bijzondere of opvallende auto, dan zouden we het fijn vinden als we op uw medewerking mogen rekenen.

U zou de gehandicapte / chronisch zieke kinderen er een erg groot plezier mee doen. U kunt zich opgeven door het bijgevoegde inschrijfformulier in te vullen en per post of per mail terug te sturen. Kent u misschien nog meer chauffeurs van opvallende en bijzondere voertuigen die graag aan dit evenement mee zouden kunnen werken? Laten deze zich dan zo snel mogelijk aanmelden. Met z’n allen kunnen we ervoor zorgen dat de zieke kinderen eens een dag hun zorgen kunnen vergeten en genieten van een bijzonder, speciaal voor deze kinderen georganiseerd evenement. Medio april krijgen alle deelnemers verdere informatie toegestuurd.

Met vriendelijke groet,

Elma de Kreek – van Rhijn

Oranjevereniging Katwijk aan Zee (de grootste van Nederland)

E: voorzitter@ovkaz.nl

I: www.ovkatwijkaanzee.nl

Link naar reactie
  • Reacties 5
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

  • Administrator
Is dat bloemstuk verplicht? ;)

Ja en gelet op het thema je glitterstring en dito haarband ook ... :thumbup:

Vorig jaar waren er ook mensen die gelet op hun voertuig ofwel geen bloemstuk konden plaatsen, ofwel die het wegens slechte bevestiging onderweg verloren. Nee dus ...

Link naar reactie

Met alle respect: leve de republiek! Een tour met een goed doel? Prima. Maar om dit nou te koppelen aan de verjaardag van de voormalige koningin... en het geheel een oranje stempel te geven...?? Niet voor mij. Maar ja ik heb dan ook geen Z :thumbup:

Link naar reactie
Maar ja ik heb dan ook geen Z <_<

hoeft helemaal niet Nadia, jij mag ook mee...

Bent u in het bezit van een bijzondere of opvallende auto, dan zouden we het fijn vinden als we op uw medewerking mogen rekenen.
En dat je een bijzondere EN opvallende auto rijdt, staat buiten kijf als de enige manier om iemand te vertellen wat voor auto je nu hebt is: "je kent de Opel Tigra? Zo eentje maar dan van Ford" :surprise:
Link naar reactie
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.