Ga naar inhoud

Hoera, papa en mama geworden


Sjonnie Kroket

Aanbevolen berichten

Een aantal van jullie waren ervan op de hoogte dat Nicole en ik al een aantal jaren bezig waren met een adoptie procedure. Nu eindelijk na lang wachten is het dan zover. Maandag 22 december hebben wij dan eindelijk het verlossende telefoontje gehad. Wij zijn sinds vorige week maandag de trotse ouders geworden van een zoon. Zijn roepnaam is Beau. Beau is 7 september 2008 geboren in Colombia, ja ja dat wordt poepluiers i.p.v. 290 over de autobahn :m: Wij reizen begin januari af om onze zoon op te halen en mee te nemen naar huis. Dus onze feestdagen konden en kunnen niet meer kapot. Voorlopig even wat rustiger op het forum (waarvan een aantal niet rouwig zullen zijn). Even geen impulsaankopen meer wat betreft Z4's, Porkers of SLK's. Maar leuk naar de prenetal om een kinderwagen uit te zoeken. Uiteraard een special edition black uitvoering :hmmsmiley02: Natuurlijk gaat de zoektocht vanaf maart naar een bijpassende hobby auto met achterbank weer van start :thumbup: Maar nu even voorruit kijken naar het grote geluk wat wij mogen halen :blink:

Link naar reactie
  • Reacties 141
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Dit is uiteraard geweldig voor jullie! Proficiat!

Vaak gaan adoptieouders door een helse procedure alvorens ze een kindje toegewezen krijgen. Blij dat jullie er vanaf zijn!

Ik wens jullie alle geluk van de wereld.

Maikel

PS: maak van die kleine ook maar meteen een petrolhead he :hmmsmiley02:

Link naar reactie

Gefeliciteerd Roger en Nicole! Ik heb van dichtbij mee mogen maken wat zo'n adoptieprocedure inhoud. Geduld en een lange adem is daarbij wel een must. Enerzijds vreemd om te zien hoe je door een mangelmolen wordt gehaald om als nette burger een kind te mogen adopteren terwijl anderen door een "oepsje" spontaan en soms ongewenst vader/moeder worden. Maar een ding is zeker, Beau komt in goede handen terecht. :hmmsmiley02:

Link naar reactie

Roger en Nicole, van harte gefeliciteerd met jullie zoon Beau.geboorte20zoonzv3.jpg

Fijn dat weer een kind de kans krijgt op een betere toekomst en een vader en moeder die voor hem kunnen zorgen.

Succes en veel plezier met de reis naar Colombia en een goede terugkomst.

Ivo en Jenny

Link naar reactie
  • Administrator

Beste Nicole & Roger,

Ook namens ons van harte gefeliciteerd!!! Geniet ervan en vergeet niet een goeie Colombiaanse sigaar mee te nemen :thumbup:

Groetjes,

Rob & Richelle

Link naar reactie

Roger & Nicole, gefeliciteerd!! Een kleine Beau babyboy.gif Dit is echt heel erg leuk nieuws :thumbup:

Ik kan geen mooiere reden bedenken om straks een mooie/snelle/flitsende hobbykar te gaan halen met plek voor jullie drietjes! :thumbup:

Link naar reactie

Roger en Nicole!!

Super gefeliciteerd met Beau!!! :thumbup:

Wow, das echt een cadeau om u tegen te zeggen, dat worden slapeloze nachten, veel koffie overdag, en ontelbaar veel pampers verschonen!!!

Ik zou als familycar een mooie :m:5 touring kiezen, achterin de hondjes, een rij ervoor de kleine en jullie op de voorste rij!!

Dan heb je toch nog de power!!!! :thumbup:

Link naar reactie

Dat moet een geweldige belevenis zijn. Gefeliciteerd.

Maar voor dit soort gelegenheden heeft ook de Z-serie de bijpassende accessoire en deze is hier al eerder eens getoond. Niks andere auto kopen! Kannie gelijk aan het Hollande klimaat wennen...

kinderzitjeny1.jpg

;) :thumbup::thumbup:

Veel plezier samen!

Link naar reactie
... dit nieuws tuurlijk uitgebreid besproken het afgelopen weekend, absoluut geweldig voor jullie... ;) :thumbup:

(leuk leesvoer)

Uitgebreid besproken? Heb jij nadat ik weg was soms interieurarchitectectonischebabykameradviezen gegeven? ;) Waar ik mij inmiddels wel zorgen over begin te maken is dat over een week of zes dat gezeik begint dat hij het mooiste en beste kind heeft. 't blijft een patser natuurlijk :thumbup:

Link naar reactie
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.