Ga naar inhoud

AutoRAI 2009.


(S)toploss

Aanbevolen berichten

Lekker belangrijk :birthday: Allemaal merken die niet interessant zijn. Blijft er ook een hoop klootjesvolk weg :newblush:

Persbericht:

Tien belangrijke automerken doen niet mee aan de in april 2009 te houden AutoRAI 2009. De tien merken (Citroën, Dacia, Daihatsu, Fiat, Honda, Mitsubishi, Nissan, Peugeot, Renault en Subaru) kunnen zich onder meer niet vinden in het dinsdag gepresenteerde nieuwe concept voor de autotentoonstelling.

In dat nieuwe concept krijgen de exposerende auto-importeurs geen eigen stands meer. In plaats daarvan komt er een indeling naar categorieën, zodat bezoekers bijvoorbeeld alle gezinsauto's of luxe zakenauto's van verschillende merken bij elkaar kunnen zien staan.

Malaise

Voor dit concept werd gekozen omdat de AutoRAI even helemaal niet door dreigde te gaan, omdat veel merken vanwege de malaise in autoland geen geld over hadden voor dure eigen stands.

Zo liet onder meer BMW weten af te zien van deelname. Het nieuwe concept, dat tot 80 procent lagere kosten leidt, heeft BMW echter overgehaald toch mee te doen.

Omgekeerd

Voor nog veel meer merken geldt helaas het omgekeerde. 'In het nieuwe concept kunnen wij ons niet vinden. Anders hadden we graag in Amsterdam ons nieuws laten zien', aldus Pierrette van Harten van Peugeot Nederland. Voor Renault geldt hetzelfde.

Merken als Fiat en Nissan vinden een nationale autoshow op dit moment sowieso geen verstandige investering, zo schrijft AD Autowereld.

Link naar reactie
  • Reacties 7
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Lekker belangrijk :birthday: Allemaal merken die niet interessant zijn. Blijft er ook een hoop klootjesvolk weg :newblush:

Dat zeg jij dan wel zo makkelijk maar merken zoals Nissan hebben wel degelijk zeer leuk speelgoed dat ik graag eens van dichtbij had gezien (GT-R en nieuwe 350Z).

Gelukkig is er in Maart een echte autobeurs (Geneve) waar vast en zeker meer te zien is.

Link naar reactie
Lekker belangrijk :birthday: Allemaal merken die niet interessant zijn. Blijft er ook een hoop klootjesvolk weg :newblush:
Lekker belangrijk zo'n zinloos topic. Alsof je naar de autotjesrai gaat om een nieuwe auto te kopen. De enige reden voor iemand om daar na toe te gaan zijn de gratis stickers :birthday:
Link naar reactie

BMW en Mini hebben wel interesse in de nieuwe opzet van de Rai!

Maar de Rai vind ik zowieso niks, dus het boeit mij niet of er nu alleen jappen staan

Link naar reactie

Misschien een idee om bij de ingang van de autoRAI de mensen door te sturen naar de plaatstelijke dealers. Is wel zo voordelig. Die showrooms staan er al.

Soort opendag.

Ze moeten er gewoon slimmer mee omgaan....... :blink::newblush:

Link naar reactie

Met vrijkaartjes (helaas niet van QUOTE) vandaag naar de miljonairsfair gegaan.

Geheel in stijl met mn Lange&Sohne horloge (zie klokjes topic)

Het leukste waren de autos.

Hier stonden alleen de krenten uit de RAI pap!

Je hoefde je gelukkig geen weg te banen tussen corsa's, touaregs, avensis, 1 serie's, Lexusen en dat soort spul.

Hier geen losers die met hun beperkte budget twijfelen tussen een dikke 3 serie om de collegas af te troeven of een uitgeklede 5 serie om de buren de ogen uit te steken.

BMW stond er nl. alleen met de 7 serie, Mercedes alleen met de MClaren . Verder Wiesman, Maybach laundalette en de limousine (verlengde) versie van de Hummer. :wub:

Een opgezette Zebra deed 7000 euro. Een dito leeuwin 15.000 euro maar voor een mannetje moest toch 35.000 neergelegd worden (Die leeuw was eerst neergelegd).

Verder comfortabel zittende grasmaaiers, optrekjes in Dubai en er waren zowaar nog wat vermogens beheerders waar je je geld aan toe kon vertrouwen :schater: .

Link naar reactie

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.