Ga naar inhoud

witte knippers


mark

Aanbevolen berichten

Ik heb foto's vergeleken met en zonder witte knipperlichtglaasjes en vind wit toch ook wel mooi;nou heb ik ergens in het forum gelezen dat dat voor E70 kan,alleen kan ik dat topicje niet meer terugvinden.

Want na een kleine 3 jaar ben ik wel toe aan een andere 'look'[velgen,witte lampjes] of doorsparen voor een Z4 3.0iS,maar dit forum heeft me ge-enthousiasmeert om nog heel lang in m'n Z3 te blijven rijden,staat nu op 135000km dus dat zal toch wel kunnen?

Wie weet waar ik mijn koplampen voor E70 wit kan laten maken?

Link naar reactie
  • Reacties 23
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Weet ik,maar alt0128 werkt niet bij mij['fout'-geluidje':poeingpoeingpoeing]tip?

Ik ga niet zelf met een oven aan de gang[heb alleen 'n magnetron overigens],ik moet dus langs bij Mettlach,of koplampen demonteren en per post opsturen...mmmm

Als Mettlach 't doet komt er 99euro bij+verzendkosten/benzinekosten:dan is Braat ongeveer even duur,of maak ik een reken/denkfout?

Bedankt voor de snelle reactie!

Link naar reactie

Denk dat je toch je lesje geleerd zou moeten hebben na je vorige zaken met Braat??? :unsure: Zou zeggen, bestel die knippers bij Mettlach en neem ze mee met een volgende klusdag (als je geen haast hebt). Misschien wil Alexander van BRMS je wel helpen als hij er ook een handel in ziet (??? je weet maar nooit) Kun je trouwens ook even naar toe voor je chromen raamlijst. Hij is toch bij jou in de buurt (Oosterhout GLD)

Link naar reactie
alt ingedrukt houden en dan 0128 te toetsen

:unsure: lekker eenvoudig systeem... -_- alt|shift|2 is veel eenvoudiger ;)

Appelpraat zeker :sleepy: (klinkt als appeltaart ;) )

☻☻☻ ik krijg op mijn raammachine deze hokjes☻☻☻

Link naar reactie
als de volgende klusdag weer bij Detmar in Hillegom is er een klein kansje dat ik mijn oven weer ter beschikking stel omdat ikzelf toch ook wel die witte pinkers wil........

:unsure: "Zei de man met de oven" -_-

Link naar reactie
als de volgende klusdag weer bij Detmar in Hillegom is er een klein kansje dat ik mijn oven weer ter beschikking stel omdat ikzelf toch ook wel die witte pinkers wil........

-_- "Zei de man met de oven" ;)

Ah, óók al! :unsure: Ivo lust er wel pap van.

Link naar reactie
;) post nr 51

volgens mij ben ik gereset overigens, want dit vind ik wel erg laag <_<

nope,

ik heb wel 2 andere Felix-en gewist, maar die stonden op resp. 1 en 0 posts -_- (en ze hadden jou emailadres B) )

Link naar reactie
alt ingedrukt houden en dan 0128 te toetsen

^_^ lekker eenvoudig systeem... ;) alt|shift|2 is veel eenvoudiger ;)

Mijn ALT 5 werkt ook prima. ;)

Offtopic, i know....

Bij mij werken beide niet ???alleen alt+0128

Link naar reactie
Hier idem, niets anders dan alt+0128 werkt: €

In Word is het een ander verhaal, daar werkt bijvoorbeeld control + alt + e.

Wat hebben wij een hoop overeen komsten eng gewoon :schater:

FF on topic Mark vind het zonde geld voor die witte "nep"glaasjes als ik jou was dan haalde ik bij een goede kennis de oventruuk uit en zette er dan Osram diadeem of Philips silvervision in.

Link naar reactie

Osram en Philips ipv witte glaasjes? Wil je dat uitleggen,ken ik niet die methode...

Om 't te doen op een klusjesdag vind ik een heel vriendelijk aanbod en lijkt me een goed idee,70 euro voor 2 glaasjes is eigenlijk best veel [voor Mercedes heb je voor 60euro complete set witte knipperlichten notabene] ,maar niet veel gezien het resultaat denk ik dan maar.

De zijlichtjes zijn ook bij BMW zelf niet zo duur toch,witte dan he.

Braat heeft nu voor slechts 19euro originele achterlichten te koop,maar ja,iedereen heeft of wil wit/rode,maar toch,Braat=dus niet per defenitie duur en ach,he tries to make a living,vergeleken met de echte oplichters/bedriegers die er in de autowereld rondlopen valt hij toch reuze mee.

PS:bijna iedereen bleek last te hebben van windgeruis toen ik dat topic aansneed,de raamomlijsting werd in sommige gevallen zelfs weer gedemonteerd en weggegooid;ik stond er bij de montage met mijn neus bovenop en zie nog steeds niet in wat er nou mis [?] is gegaan,wel sluit 't ene deel niet helemaal aan op de stijl.

Ik zal Brms inderdaad contacteren hoewel zij dan terecht zullen zeggen dat ik 'm gelijk bij hen had moeten kopen ,Braat was 30euro goedkoper,maar die euro's had ik er achteraf gezien wel voor over gehad.

Link naar reactie

AHAA,bedankt!

't valt dus wel mee die operatie in de oven zo te lezen.

Ik vind 't altijd een beetje eng dat soort dingen,omdat je nooit weet hoe 't zal eindigen;ook met demontage:breekt er bijv. iets af,dan ben je mooi klaar;als iets goed zit en functioneert dan kom er liever niet aan-bij een Z3 dat is;bij m'n motor heb ik er geen problemen mee,maar ik ben geintimideerd door de complexe techniek van mijn Z3...

Zo zijn mijn spiegelvoetjes onder garantie overgespoten [schijnt Z3 kwaal te zijn-oxiderende spiegelvoetjes] en toen braken ze af,daar baalden ze van want toen moesten ze een hele nwe.spiegel+motortje aanschaffen;ik vond 't prima,ik heb nu dus reserve spiegel,rubber+motortje.

Wat ik maar wil zeggen dat als mij dat zelf was gebeurd had me dat weer flink centen gekost .[later moesten ze 't nog 'n keer doen omdat ze waarschijnlijk de verkeerde grondlaag hadden gebruikt en 't weer begon te oxideren...2 specialisten kwamen erbij en 't bleek dat je voor aluminium andere grondlaag moet gebruiken dan voor kunststof]

Link naar reactie

Mark, geen zweet joh. Ik heb de glaasjes d'r ook ingezet met Remmuz. Bij "de man met de oven" thuis. ZOOOO eenvoudig. Ik vind ze helemaal PRIMA. Ze zijn ietsje doorzichtiger dan de originele witte glaasjes, wat ze IMHO alleen maar moderner maken. Er HELEMAAL UITHALEN zoals even terug gesuggereerd wordt kan ook, maar vind ik zelf iets minder mooi staan. Je kan idd ook de hele units naar Mettlag opsturen en dan kost het je 99 euro. (dat is dus 19 euro extra) plus verzend kosten... Dan is Braatpan echt wel duurder. Overigens doen ze allemaal de zelfde oventruuk. En hoe dacht je dat Braatpan aan z'n glaasjes kwam? juist.

En 19 euro voor originele lichten? Wie wil die hebben dan? En hoeveel paar zouden je aangeboden worden als je er hier om vroeg? en dan nog gratis ook... :)

En als je nog rood-witte achter units wil:

skg

Link naar reactie
En 19 euro voor originele lichten? Wie wil die hebben dan?

als je schade hebt aan je Z3 is dat toch geen gek idee :D

Heb laatst nog een setje originele verkocht, maar wel facelift model, en die zijn zeldzaam :D

Zeker als je EUR 19,- vergelijkt met originele BMW prijzen :)

Link naar reactie

Bedankt voor de link,maar ik heb al 2½ jaar orig.M wit/rode achterlichten,vn.omdat ik de indeling van de originele niet mooi vind.

Voorlampen zonder glaasjes vind ik inderdaad minder mooi;en ik had begrepen dat er €99 bij zou komen;prijslijst verkeerd geinterpreteerd...

Ik moet alleen alle adresjes en linken weer terug zien te krijgen ,want mijn pc is opnw.ingesteld en ik had de ltste 3weken geen backup gemaakt...

Link naar reactie

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.