Ga naar inhoud

Sticker voor versleten bedieningsknoppen E89


Firstz4

Aanbevolen berichten

Sticker voor versleten bedieningsknoppen E89

Sinds kort ben ik in het bezit van een E89 en stoorde mij aan de versleten bedieningsknoppen. De vorige eigenaar had deze slordig bijgewerkt met een stift of kwastje. Ik heb al een tijdje gezocht naar een gebruikte unit met niet versleten knoppen. Dat viel niet mee dus heb ik ze samen met een reclame bedrijf die gespecialiseerd is in autobelettering zelf stickers met icoontjes ontworpen. Gisteren gewapend met goede lamp en straalkachel heb ik ze aangebracht. De bestaande knoppen kaal en schoon gemaakt. De bestaande zwarte laag op het platte gedeelte van de knop eraf gehaald zodat de knoppen wel verlicht blijven wanneer de sticker erop is geplakt. Dit is wel een nauwkeurig werkje.

Met thinner de zaak ontvet en toen het stickervel er opgeplakt. Dit moet wel in 1 keer goed gebeuren omdat de sticker goed kleeft. (Wanneer je het er scheef hebt op geplakt en los wil halen dan bestaat het risico dat je de bestaande zwarte laag van het opstaand randje waar de groene lampjes zitten er ook bij los trekt.)

Vervolgens met een mesje tussen de knoppen en onderlangs afgesneden. De stickers zijn nog net iets te groot maar in ieder geval voldoende om ook nog om de knop (zijkanten) te plakken. Omdat de andere knoppen van de stoelverwarming nog in tact zijn heb ik daar niets over geplakt.

Voor nu tevreden met het resultaat, altijd even afwachten hoe het straks is bij mooi weer met de kap eraf.

 

EFD6D523-88A0-4C68-B0D6-BC479BB0AEE6.jpeg

7CF65B3F-A63E-4122-BF8D-2E9A0763BBAB.jpeg

F52F4F7B-6B79-453E-9CC0-365EE4D85B72.jpeg

Link naar reactie
  • Reacties 6
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Populaire dagen

  • 3 jaren later...

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.