Ga naar inhoud

(VERKOCHT) Te Koop Z3 1.9 Dakar Yellow Individual uitvoering '98


Aanbevolen berichten

Na ruim een jaar ontzettend veel plezier gehad te hebben van deze gele rakker wil ik weer wat nieuws, de Z4 lonkt.....

 

Het betreft echt een schitterend vertroeteld exemplaar, technish en optisch in uitmuntende staat. Het dak is vorig jaar vernieuwd door de mannen van Cabriocare Naarden. Alle bekende Z3 kwalen zijn eigenlijk al verholpen inclusief de falende brandstofmetef en stoelspeling. Auto is uit 1998 en kilometerstand nadert de 184.000. 

Ruud heeft de draagarm rubbers vervangen met de solide M-variant waarna de auto echt snaarstrak ging sturen. Diverse andere onderhoudsfacturen van Master-Ruud aanwezig voor (preventieve) reparaties. Echt een heerlijk sportief fun karretje met een relatief  klein prijskaartje.. Mensen uit m'n omgeving zien toch een gele sportwagen en kunnen  dan echt nooit geloven dat iets dergelijks "zo goedkoop" is !

 

Het is dat je auto's zo lastig "bewaart" , maar anders had ik m beslist tien jaar "in de kluis gelegd", gegarandeerd beter rendement dan spaarcentjes, goud of bakstenen ;:P

 

Op marktplaats is deze bolide te vinden met diverse extra foto's en informatie. Mocht je nog vragen hebben stel ze gerust!

Toekomstige klassieker voor de langere termijn en eindeloos veel fun op korte termijn voor de nog lange zome die voor ons ligt! 

 

forumprijs 

 

 

image.jpeg

image.jpeg

aangepast door Mirage
  • Like 1
Link naar reactie
  • 5 weken later...
  • 3 weken later...

Nog maar eens een flinke klap er op, echt een koopje voor deze Individual Parel! 

Zou het zo leuk vinden als de banaan/kanarie/Tweety/gele rakker bij een liefhebber terecht komt via deze weg. (Dit zijn de koosnamen van vrienden en familie voor onze ZZZ eyecatcher ) 

Once you go yellow you always be mellow om maar even af te sluiten met een slechte tekst! 

:lol:

aangepast door Mirage
Link naar reactie
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.