Ga naar inhoud

Frenkie

>>Donateur 2021<<
 • Aantal items

  1188
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  31

Frenkie won de laatste dag op 5 augustus 2020

Frenkie had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

171 Uitstekend

Over Frenkie

 • Titel
  3.0 member

Persoonlijke Informatie

 • Auto(s):
  BMW Z4 E 89 2.3i m sport, Volvo V60 T5 Inscription Polestar Tuning
 • Geslacht
  Male
 • Locatie
  Mheer
 • Interesse(s)
  Auto, voetbal, muziek, wielrennen

Recente bezoekers van dit profiel

1714 profielweergaven
 1. Gelukkig dan maar, want ook de onderdeelprijzen rijzen de pan uit bij de E89: bij een nieuwe kabelboom loopt het in de papieren....
 2. Jammer dat je zo kort na de aankoop al pech hebt. Dak kan een dingetje zijn, het kan dan ook van alles zijn van kabelbreuk, kapotte sensor(s) of lekkende slangen. Uitlezen geeft wellicht uitsluitsel. Van zeker één forumlid (die nu in Polen toert) weet ik dat hij Thommy in Lisse heeft ingeschakeld: deze heeft de nodige ervaring met dit soort storingen en gelet op jouw woonplaats is dat niet zo ver. Hoop dat je nog kan rijden en dat het snel verholpen wordt.
 3. @iliefdeJe zou Thommy in Lisse eens kunnen bellen.
 4. Handig, wist ik niet. Is het lampje in je koffer dan uit?
 5. @Zwippet die handmatige ontgrendeling zit er standaard NIET in, dus ik denk dat dit geen optie is. Ze zullen iets anders moeten verzinnen, ik denk dat een universele garage zich sowieso geen raad weet met dit soort storingen. Een goed adres is Thommy in Lisse, Hans vd Leden (kijk even op fb) heeft daar storingen aan zijn dak laten verhelpen. In ieder geval balen, succes met de reparatie. PS: hoe oud / hoeveel km op je E89?
 6. Het is best stil op het forum, Facebook is een serieuze “concurrent”. Toch weer de donatie voor het komend jaar gedaan, benieuwd welk kleurtje Rob uit de hoge hoed tovert! Voor iedereen fijne dagen ondanks de Corona perikelen en een heel mooi en gezond 2021!
 7. @pimgmx Pim wat voor mat ligt er onder de auto, tegen "knagers"?
 8. Frenkie

  Onze jarigen

  Proficiat Maurits, duidelijk dat de (knutsel)appel niet ver van de boom valt!
 9. Ik heb ze niet nodig, jammer voor jou, succes met de verkoop, vind het bijna een "weggeefprijs"!
 10. Hot item: preventief de relais (2stuks) van de dakmotor (laten) vervangen. De non turbo 2.3i (is trouwens een 2.5 liter qua inhoud) is een probleemloze motor, jaarlijks verse olie plus filter, verder geeft de auto zelf behoefte aan service aan. De 3.0i is moeilijk(er) te vinden. Zou ook gaan voor de uitvoering met de Idrive (klapscherm op je dashboard en draaiknop op je middenconsole). De automatische zes bak is een prima bak, ook probleemloos. En natuurlijk een goede proefrit maken, liefst een Z4 met alle documentatie (boekje, facturen) zien te vinden.
 11. Ik zou voor een Z4 E85 gaan, is gewoon ruimer in alle opzichten. Maar ja, een mooie kost je natuurlijk wel iets meer, kan niet in je portemonnee kijken.
 12. @pampus zeg maar gerust een scheur in je ego?! Herken het, paar jaar geleden met de daily bij achteruitsteken een muurtje met scherpe stenen “gekust”, schade €2000, slik..... Nou ja Theo je krijgt er mooie velgen voor terug!
 13. Welkom op het forum, een iets meer uitgebreide voorstellingstopic houden we nog wel tegoed. Voor wat betreft je vraag zou ik deze even voorleggen aan Kessels of Keram, die kunnen je wel op weg helpen. Er zijn overigens maar weinig Z rijders die met een thuiskomer in hun kofferbak rijden, om voor de hand liggende redenen dat daar nauwelijks plaats voor is. Bovendien: waar laat je je lekke band met velg, vaak forse maten? De meeste kiezen voor een compressor setje als ze tenminste niet met RFT's rijden al of niet in combinatie met een WW abo. Even googelen leverde trouwens dit
 14. Frenkie

  Onze jarigen

  Proficiat @sandere39!
 15. @z3e36e46 bel eens met Car Service Eijsden, heb ik mijn Z4 in onderhoud, BMW specialist, wellicht kunnen ze je helpen. Succes ermee!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt eventueel de cookie instellingen zelf beheren, anders gaan we er van uit dat je akkoord gaat.
Privacybeleid | Richtlijnen | Registratievoorwaarden & Forumregels