Ga naar inhoud

Angel eyes ingebouwd.


Dobiwallah

Aanbevolen berichten

Ik heb van de week mijn angel eyes in gebouwd. Die wilde ik altijd al hebben. Ik kwam eerst uit bij die Chinese complete koplamp units, maar daar zijn de halos open aan de onderkant. Dat vind ik zelf niet zo mooi.

Toen kwam ik terecht bij umnitza.com. Deze konden wel komplete units leveren met RHD angel eyes erin gebouwd. Buiten dat dit waarschijnlijk rond de US$800 ging kosten, was ik het eens met de opmerking van iemand op deze umnitza facebook pagina https://www.facebook.com/Umnitza/posts/10152302054829874?stream_ref=10 "It looks like a stoned Bug Bunny" :party:

Uiteindelijk heb ik op ebay deze gevonden:

bmw_z3_angeleyes_6.jpg

Twee kleuren eyes. Affijn, angel eyes besteld en komen na wat gedoe eindelijk binnen. Helaas nog geen tijd om ze in te bouwen, want we gingen voor een maand naar Nederland op vakantie. Toen we weer terug waren lag er tot mijn verbazing nog een setje in de brievenbus. Heeft de Chinees zeker even niet opgelet met het versturen. Voor mij wel handig, heb je teminste nog wat voor de breek :guitar:

Op zaterdag mijn koplampen uitgebouwd en tussen het bakken van de appeltaarten van mevrouw Dobiwallah in, de koplampen in de oven gegooid op laten warmen en uit elkaar getrokken. De halos heb ik met zwarte siliconenkit vast gelijmt. Nachtje laten uitharden en de koplampen weer in elkaar gezet en terug in de zet gezet. Het klinkt allemaal wel makkelijk, maar er ging een dik weekend in zitten. De buitenste ringen moesten wat worden aangepast anders pasten ze niet. En hier en daar moest ik wat matriaal uit de lamp units slijpen met een dremel achtig apperaatje. Maar uiteindelijk is het allemaal gelukt. Ik ben er wel trots op :hypocritesmiley:

Ik heb meteen de koplamp units ge-detango'd, dwz de oranje lenzen eruit gehaald. Hier zitten (zaten al) oranje kleur leds in. Ik heb nu ook dual kleur leds besteld voor de knipperlichten. Wit/oranje.

bmw_z3_angeleyes_0.jpg

Bumper afgetaped voor de eventuele krassen

bmw_z3_angeleyes_1.jpg

Halos vast gelijmt met siliconen (hitte bestendig!) tijdelijk op de plaats gehouden met papier tape

bmw_z3_angeleyes_2.jpg

Mooie witte kleur! Leds en fotograveren gaat niet helemaal samen ben ik achter gekomen. Ik moest de instellingen veranderen van de camera, anders zag je alleen maar witte vlekken.

bmw_z3_angeleyes_3.jpg

Knipperlicht aan.

bmw_z3_angeleyes_4.jpg

Buiten

bmw_z3_angeleyes_5.jpg

Link naar reactie
  • Reacties 12
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Administrator

^Dat lijkt me nou precies de reactie waarop Dobiwallah zat te wachten ... <_<

Back on topic: Dobiwallah is de hele unit nu oranje als je richting aangeeft omdat het glaasje mist, of was dat altijd al zo?

Link naar reactie

... Dobiwallah is de hele unit nu oranje als je richting aangeeft omdat het glaasje mist, of was dat altijd al zo?

De hele unit is alleen maar oranje omdat de oranje leds aanstaan. Er komen 3 draadjes uit de halos, eentje voor de massa, eentje voor de witte leds, en eentje voor de oranje leds. Als je de oranje halo los koppelt, zie je alleen maar het knipperlicht gedeelte oranje.

Als de oranje halo aangaat, gaat de witte halo automatisch uit. Wit komt terug met een vertaging van 2 a 3 seconden

Ik zou eerst witte leds in het knipper gedeelte doen, maar het bleek dat de oranje leds van de halos bijna niet zichtbaar zijn als de koplampen zelf aanstaan. Ik heb nu deze besteld bij ebay: http://goo.gl/NcS7EM

Ik heb deze links gebruikt om te kijken hoe de koplampen uit elkaar gehaalt kunnen worden:

http://goo.gl/Zazp26

http://goo.gl/hTpiVA

bmw_z3_angeleyes_7.jpg

aangepast door 2.5si
Link naar reactie
  • 2 maanden later...

Echt gaaf,

heb je link om deze ringen te kopen?

Hoe heten ze? Welk merk?

dank u wel.

Ik had ze van ebay http://goo.gl/jOOXnv, maar die gast heeft ze niet meer, er staan wel de zelfde angeleyes op van een ander :http://goo.gl/QFEHnD Ik neem aan dat ze van de zelfde fabrikant komen. De binnenste halos moest ik een beetje aanpassen om op de goede plek te krijgen. Ze hadden per ongeluk 2 setjes opgestuurd. De drivers van de tweede set heb ik gebruikt voor de eerste set. Als ik mijn Zed op slot zet, gaan de lampen in een sequence lopen voor 8 seconden (net als de knight rider)

edit:typo

aangepast door Dobiwallah
Link naar reactie

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.