Ga naar inhoud

Tectylbehandeling?


IBMW

Aanbevolen berichten

Goedemorgen,

In ons forum is ooit al eens een discussie geweest over behandeling van onderkant en holle ruimten met tectyl of andere producten. Zijn er onder ons eigenaren die hun Z3 inderdaad op latere leeftijd een dergelijke behandeling hebben laten geven? En om welke delen ging dat dan?

Graag ook nog een betrouwbaar adres... :book:

Bedankt alvast en nog een paar mooie najaarsdagen gewenst voor een ritje!

Groet

Martin

Link naar reactie

Vriend van me heeft dat vorig jaar gedaan. Heeft mij verder niks gekost. Heb het tegelijk tijdig met mijn complete onderstel aangepakt.

Ik weet wel dat hij geen tectyl gebruikt had maar een ander goedje wat beter was.

Link naar reactie

Ik heb even flink zitten Google'n maar in Limburg kan ik geen bedrijf vinden wat roest-werende-behandelingen uitvoert. Kent iemand een (of heeft iemand ervaringen met) zo'n bedrijf uit de regio Limburg ? (of uit de grensstreek?).

Link naar reactie

Nou, als je de hoeveelheid opnieuw getectyleerde ZZZ"jes moet afleiden uit het aantal reacties, dan zijn dat er niet echt veel.. :blink: .

Ik heb nog even in andere fora gezocht maar ik krijg de indruk dat je het beter kunt laten als de auto niet te veel in de regen rijdt.

Het tectyleren brengt ook een zeker risico met zich mee lees ik telkens....dan maar niet dus. :)

Link naar reactie

Auto Molenaar in Heerhugowaard is gespecialiseerd in het tectyleren van BMW's: http://automolenaar.com/

Heeft trouwens een waanzinnige verzameling van honderden BMW's. Ik heb ooit eens de eer gehad een 3 uur durende rondleiding langs zijn verzameling te krijgen. Onvergetelijke ervaring :) .

Link naar reactie
  • 1 maand later...

Ben een beetje laat met reageren en weet niet of je het al hebt laten behandelen maar bij mij in Venlo is een bedrijf hierin gespecialiseerd. Tom aquina. Heeft ook nog een autowasserij. Misschien heb je hier iets aan. Is tenminste wel in Limburg.

Link naar reactie

Ik zou niet in zee gaan met Molenaar, het zijn super aardige mensen maar nemen het niet zo nauw met een vlekje hier of daar.

In Beverwijk zit een Dinitrol station,Stam aan de Alkmaarsestraatweg daar heb ik goede ervaringen mee, ik zou alleen de motorruimte ontzien want bij een reparatie kom je onder de ellende te zitten.

Hou wel rekening met een bedrag van zo'n 600 a 700 euro.

Link naar reactie
  • 11 maanden later...

Waarschijnlijk ook veel te laat maar ik heb heel andere ervaring met automolenaar. +/- 6 weken geleden een tectyl behandeling ondergaan bij molenaar. Buiten dat het aardige mensen zijn ben ik naar alle tevredenheid geholpen. Op het moment dat ik de wagen kwam halen stonden ze nog met 2 man te poetsen! Ook kreeg ik een flesje oplosmiddel mee voor als er nog lekjes zouden komen. De prijs was € 155,00 minder in vergelijk met Stam in Beverwijk en dat voor de zelfde beurt. Terwijl ik bij Stam het idee had dat ik blij mocht zzijn als ze het zouden doen!

  • Like 1
Link naar reactie

Auto Molenaar in Heerhugowaard is gespecialiseerd in het tectyleren van BMW's: http://automolenaar.com/

Heeft trouwens een waanzinnige verzameling van honderden BMW's. Ik heb ooit eens de eer gehad een 3 uur durende rondleiding langs zijn verzameling te krijgen. Onvergetelijke ervaring :) .

Automolenaar heeft mij goed geholpen (tip van Roodkapje) met het herprogrammeren van mijn ABS,en inderdaad, een prachtige showroom van BMW's.

Link naar reactie

De familie Molenaar ademt BMW. Toen ik er voor het laatst was waren ze net gestart met de aanbouw van de showroom (lees: museum). Daar staat maar een klein deel van de BMW's die ze in eigendom hebben. Mooi bedrijf!

Link naar reactie

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.