Ga naar inhoud

Z3Roadster19961.8

Member
  • Items

    662
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    8

Z3Roadster19961.8 won de laatste dag op 7 oktober 2016

Z3Roadster19961.8 had de meest gelikete inhoud!

1 Volger

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z4 2,5i, Ford Fiesta '16
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    vianen

Recente bezoekers van dit profiel

1,522 profielweergaven

Z3Roadster19961.8's prestaties

2.8 member

2.8 member (5/12)

26

Reputatie

  1. Hoi Anne, Ikzelf heb ook soms problemen met het openen van de softtop. Sluiten doet hij altijd.... Ik heb destijds de microswitch schakelaar vervangen maar dit mocht niet baten helaas....overigens deze schakelaar zit als je in de kofferbak kijkt in het midden tegen de achterwand, daar zit een gootje en daar zit de schakelaar in. Wat ik altjd doe als de kap niet (compleet) open wil gaan dan draai ik in de kofferbak aan de 2 zwarte knoppen links en rechts zodat de unit naar boven en weer naar beneden gaat. het mooie is dat het dak dan altijd gewoon weer opengaat....begrijpen doe ik het niet maar het werkt wel. succes!
  2. Gecondoleerd en sterkte voor jou en je familie.
  3. ik dacht als je je knipperlicht 3x wil laten knippen je een soort comfortmodule moet installeren. volgens mij werkt dit niet via je lichtschakelaar.....
  4. Was toen ik nog de ZZZ had ook het euvel. Vervangen zou ik zeggen
  5. Hoi Amigo, Ik heb het stuur nieuw gekocht zonder de bediening. Bij RKV trading heb ik een stuur gekocht met bediening. De bediening heb ik overgezet naar het nieuwe stuur. Een kabel gekocht en Ruud heeft het stuur ingebouwd. V.w.b. de velgen dit heb ik laten doen door een klant van mij dus dat was een speciale prijs. Ik heb ca. 4 jaar geleden velgen laten poedercoaten bij Renoblast in Mijdrecht voor mijn Z3, daar betaalde ik toen ca. € 50,- per velg.
  6. Velgen laten richten en laten poedercoaten en "nieuw" stuur
  7. Vandaag geweest maar helaas lukt het inbouwen niet omdat ik DSP heb......😞 ik laat wel de houder plaatsen en een laadkabel. Helaas het blijft dus bellen met het Bluetooth oortje.
  8. Goedemorgen, ik ben gisteren er weer mee bezig geweest maar helaas zonder resultaat. Ik heb het apparaatje gekocht bij Circuit Romeijn en deze gaan ‘m vrijdag inbouwen...ik was er klaar mee. Helaas geen plug en play voor mij en ik ben helaas niet zo handig/technisch dat ik het zelf kon.... bedankt allemaal voor het meedenken!!!
  9. Klopt maar dan gebeurt er helemaal niks. Ook mijn geluid dempt niet..
  10. Gisteren de Dension Gateway lite BT gekocht en vanmiddag begonnen met inbouwen. het is idd plug en play alleen bij mij werkt het op een of andere manier niet.... Ik kan kan mijn mobiel koppelen met Bluetooth alleen als ik word gebeld dan gaat het geluid niet uit/zachter van de radio en mijn mobiel hoor ik overgaan. Ik zie wel PHONE in mijn display staan van mijn radio. Ook uitgaande gesprekken werkt niet..... Ik moet op MODE drukken en naar CD gaan op het moment dat ik gebeld wordt, maar als ik dat doe maakt het geen verschil.... iemand een idee?
  11. Bedankt voor je reactie, welk type is dan het beste? en is deze dan ook geschikt voor de iPhone 7?
  12. Bluetooth inbouwen in Z4 E85 2003 Goedenavond, Ik ben in het bezit van een BMW Z4 waarin geen navigatie/ telefoon aansluiting of dergelijke in zit maar wel HIFI pro, maar sinds een week heb ik een origineel Z4 stuur met knoppen die Roodkapje voor mij heeft ingebouwd, de radio werkt perfect en de knoppen werken, super blij mee!! Maar ik zou graag een Bluetooth verbinding willen hebben dat als ik instap en start dat dan automatisch mijn telefoon verbinding maakt ( Iphone 7 plus ). Dat ik middels de knoppen op het stuur kan bedienen, wat er dan ook te bedienen valt aan de telefoon...... Muziek op mijn telefoon zou ik ook graag willen afspelen. Ik heb nu een Ipod kabel lopen vanaf mijn radio naar mijn dashboard kastje en heb hier een Ipod op aangesloten, graag zou ik deze Ipod dan ook weer aan willen sluiten. Nu heb ik hier al een hoop gelezen over de Dension GT BT Bluelite..... maar kom er niet echt uit, is deze dan ook geschikt voor hetgeen ik graag zou willen of heb ik een ander type nodig. De Radio die er nu in zit is een "BMW Business CD". Sorry dat ik deze vraag stel aangezien er al een hoop over te vinden is hier, maar helaas kom ik daar niet uit. Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen. Alvast bedankt voor jullie reactie!! Gr. Ed
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.