Ga naar inhoud

Zetter

Member
 • Aantal items

  474
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  10

Zetter won de laatste dag op 9 juni 2020

Zetter had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

59 Uitstekend

Over Zetter

 • Titel
  2.2 member

Persoonlijke Informatie

 • Auto(s):
  BMW Z4 M40i, BMW 335Xi Coupé
 • Geslacht
  Male
 • Locatie
  IJsselstein

Recente bezoekers van dit profiel

1689 profielweergaven
 1. Ik verwachtte dat eigenlijk al. Lang niet altijd kan dat in de HUD’s van BMW. Hangt af van de modules die in de auto zitten en zelfs die zijn in het zelfde type anders. Maar wel misleidend van Carly dat zij in hun promotie zeggen dat dit in een G29 zou kunnen.
 2. Sorry vergeten de verdere gang van zaken te rapporteren. Carly support gemaild met de vraag over de richtingaanwijzers in de HUD. Kreeg een vaag antwoord: als je Carly gaat gebruiken dan geeft het programma aan welke opties beschikbaar zijn. Met andere woorden: niet zeuren. Gewoon € 120,00 uitgeven en dan zie je het wel De nieuwste Carly OBD adapter van een kennis geleend. De door mij gewenste optie zit er niet in. En nog de nodige andere coderingsmogelijkheden ook niet die voor de E85 en E89 (Z4) wel beschikbaar zijn. kwam ook nog een codering tegen, die uitgevoerd zou kunnen worden, M
 3. Thanks. Klopt. Knop voor spiegelverstelling dient in de bestuurdersstand te staan. Dan kantelt bij inschakelen van de achteruit de rechter buitenspiegel.
 4. Kreeg net een mail van Bimmercode. Met hun app kun je het richtingaanwijzer signaal niet in het head up display te zien krijgen. Het wordt dus Carly want die zegt dat wel te kunnen.
 5. Ik heb inmiddels wel gemerkt dat software updates van BMW alles weer naar "fabriekswaarden" terug zet. Zoals M-display, bestuurdersraam naar beneden bij instappen, rechterspiegel naar beneden als je de achteruit inschakelt. Dus moet je na een update alles weer opnieuw coderen. Wacht het antwoord van Bimmercode even af. Maar of ik antwoord krijg, is de vraag en zo niet dan moet het toch maar Carly worden ondanks dat zij elk jaar rond de € 60,00 vragen voor hun licentie.
 6. Heb vanmiddag gezocht. In Bimmercode lijkt het er op dat je niets in de hud kan coderen. Misschien in expert mode, maar dat gaat mijn pet te boven. Ik heb bimmercode een mail gestuurd met mijn vraag. Ben benieuwd of ik antwoord krijg. Carly schijnt het wel te kunnen. Ga dat verder uitzoeken.
 7. Dank je wel voor al je nuttige informatie. Ga eens wat op Duitse en Amerikaanse sites zoeken. Ook even naar Carly kijken. Met Bimmercode is het o.a. ook mogelijk het bereik van de snelheidsmeter naar 330km uit breiden. Niet dat de M40i dat haalt maar staat leuk
 8. Met dank. Weet je of dit met Bimmercode kan? Zo ja dan koop ik de OBD Plug en hun app.
 9. Knipperlicht indicatie in de HUD Ik heb een Z4 G29 (M40i) en de vraag of het mogelijk is in de HUD te laten aangeven of je knipperlicht aan staat. De rand van het stuur zit in de weg voor de lichtjes in het dashboard display. Natuurlijk kan ik het stuur verstellen, maar dat wil ik niet. En bovendien is die indicatie in de HUD veel prettiger. Daarnaast is het geluid bij knipperlicht nog aan bij een open kap niet te horen.
 10. BMW Z4 sdrive 35is (stage 2+ tuning, 413pk) Is te koop vanwege de aankoop van een BMW uit Duitsland. De Z4 is uitstekend onderhouden en schadevrij. Alle facturen voor onderhoud en toegevoegde opties zijn beschikbaar. De topsnelheid ligt boven de 275 km/uur en de accelaratie is een echte belevenis. Deze Z4 is in top conditie en door mij met liefde gereden. En auto voor de echte liefhebber! Vraagprijs: € 28.450,00 Alleen serieuze biedingen. Op onzinnige biedingen zal door mij niet worden gereageerd. Bouwjaar maart, 2011 Kenteken: G-095-HP Kleur: Titaanzilver metallic (35
 11. Al iets meer bekend Rob? Heb nog een ander ritje staan, die ik dan moet afzeggen. Ga liever met de ET mee. Maar het is wel zo netjes als ik die andere rit daarvoor tijdig afzeg.
 12. 2 nieuwe relais voor de hydraulische dakpomp van de E89. Op tijd vervangen. Het kan je een doorgebrande dakpompmotor (Bij BMW nu ruim € 2250,00 ) schelen. Dit kost nog geen € 30,00.
 13. Als je dat mooi vindt, moet je het zeker doen. Niets van anderen aantrekken hoor, lekker je eigen gang gaan.
 14. It routes air from the turbo >> intercooler >> charge pipe >> engine. Basically carries the turbo's / compressed air into the engine. De originele pijp van BMW is van kunststof. Aangezien down pipes gepaard gaan met tuning software, wordt de luchtdruk hoger en daar kan die van BMW niet echt tegen. De kans bestaat dat die scheurt. Vervangen door een metalen charge Pipe voorkomt dit euvel
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt eventueel de cookie instellingen zelf beheren, anders gaan we er van uit dat je akkoord gaat.
Privacybeleid | Richtlijnen | Registratievoorwaarden & Forumregels