Ga naar inhoud

wortelknager

Member
  • Items

    33
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

wortelknager won de laatste dag op 26 juli 2015

wortelknager had de meest gelikete inhoud!

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z4 2.5i Lexus IS250
  • Geslacht
    Female
  • Locatie
    Hoogeveen
  • Interesse(s)
    Auto's

Recente bezoekers van dit profiel

962 profielweergaven

wortelknager's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

3

Reputatie

  1. Bij mij ging onder het rijden het lampje van de versnellingsbak branden en de motor in de noodloop. Na het opnieuw starten was alles weer normaal. De bmw garage heeft de position switch automatic transmission (schakelaar zit aan de buitenzijde van de bak) vervangen en het probleem was opgelost.
  2. Bij mij gebeurde het tijdens het rijden en de auto reed alleen nog maar in de vierde versnelling (Z4 2.5i 2003). Na het opnieuw starten werkte de automatische bak weer prima. De bmw dealer heeft een schakelaar vervangen van de bak en het probleem nooit weer gehad (vervangen onder garantie). Ik weet echter niet welke schakelaar is vervangen, wat ik wel weet is dat de bak niet onder de auto weg is geweest. Maar zoals boven reeds gezegd kun je het beste de fout uit laten lezen.
  3. Banden (hankook winter icept evo 2) hebben 1 winter onder de auto gezeten Z3. Zo goed als nieuw en op 100% rechte velgen. Steek is 5x120 ET is 45 Naaf diameter is 72,5 Prijs €225,- af te halen in Hoogeveen
  4. Schrijf mijn naam maar op, mijn man onder voorbehoud (werk).
  5. Even voor alle duidelijkheid, staat woensdag nog of kiezen we een andere datum
  6. Hallo Horus, Noteer mij maar voor 2 personen (ik en mijn man).
  7. Net wat sandere39 zegt, meten is weten gissen is missen. Het verlichtingsprobleem kan inderdaad van de schakelaar c.q. dimmer komen (slecht contact) maar heeft niets met de sigaretten aansteker te maken. Het beste is toch meten, de sigaretten aansteker moet continu 12V hebben.
  8. Ik ben benieuwd of het je gelukt is want ik wil binnenkort de complete gordel vervangen aan de linker zijde.
  9. Ik heb hetzelfde meegemaakt z3 1.9 uit 96. Alle isolatie verwijderd, grotendeels verpulverd. Ook na het filter begon het te verpulveren dus ook daar verwijderd. Liever iets meer lawaai (niet waarneembaar) dan alle rotzooi het motorblok in.
  10. Dit was precies wat ik zocht, bedankt voor deze info!!
  11. Ik denk dat ik dat maar doe, dat is inderdaad erg snel.
  12. Ik ben op zoek naar mijn voertuiggegevens zoals wel of geen sperdifferentieel. Via BMW-KISS is deze op te vragen maar ik meen een keer een koppeling gezien te hebben naar een site waar je d.m.v. de laatste cijfers van je chassiscode de lijst rechtstreeks kon downloaden. Weet iemand toevallig iemand welke site dit was?
  13. Bij mijn 1.9 (165000km) had ik gegier als ik een bocht naar rechts of links nam. Bij de bmw dealer ruim een liter diff olie opgehaald (er is verschil in olie tussen een gewone diff en sper diff. Na het verversen van de olie was het gegier over, inmiddels een jaar verder en nog steeds stil.
  14. Stationaire regelaar is al schoongemaakt echter zonder resultaat. Ik was alleen benieuwd wat de weerstandswaarde ongeveer moet wezen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.