Ga naar inhoud

skeez

Member
  • Items

    40
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

skeez won de laatste dag op 14 juni 2016

skeez had de meest gelikete inhoud!

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    2002 Z3 Coupé 3.0
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Rotterdam

Recente bezoekers van dit profiel

954 profielweergaven

skeez's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

4

Reputatie

  1. Is die van een M niet wat smaller? Dacht zoiets eens gelezen te hebben.
  2. Volgens mij is het makkelijkste om een calculator (op internet te vinden) te gebruiken. Je huidige maten invullen en dan de toekomstige. Dan krijg je een verschil en dan meet je dat verschil op bij je auto. Komt de toekomstige velg 2 centimeter naar buiten? Dan meet je 2 centimeter vanaf je velg en kijk je of je dat wat vindt. Meten is immers weten :-)
  3. Ik snap het dilemma @adebe. Ik heb altijd in oldtimers gereden. Leuk omdat je iets aparts rijdt en leuk omdat ze waardevast zijn. Je kon er zelfs nog aan verdienen. Ik kocht dan ook meestal om het half jaar iets anders. Toen ivm werk een moderne auto gekocht. Hallo comfort, maar weg karakter, weg plezier, weg geld. Vooral dat laatste vond ik jammer. Dus toen ik naar mijn nieuwe werk met OV ging, heb ik mijzelf getrakteerd op weer iets leuks. Ondertussen was ik gewend aan de moderne gemakken, maar wou wel een auto met karakter, vermogen, onderscheidend en waardevast. Op die manier kwam ik bij de Z3 Coupé uit. Mijn inziens één van de weinige opties. Ik heb nu een nette 3 liter met een mooie km stand. Alles om een klassieker te worden. Maar dat beperkt je enigszins wel om er volop van te genieten. Je maakt je zorgen als je je auto ergens moet parkeren. Je gaat er minder snel mee naar Italië op vakantie (ook vanwege de kilometers icm youngtimerverzekering). Of je verfraait de auto minder snel naar eigen stijl ivm behoud van orginaliteit.
  4. No worries. Je ging zo snel voorbij dat ik niet eens "hoi" kon zeggen, laat staan op je kapsel heb gelet ;) Pak je ook elke dag de trein naar A'dam?
  5. Z4 met Schnitzer opsmuk: http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=226839846
  6. Ik ga er eens over na denken! Maar dan waarschijnlijk zonder overnachting.
  7. Vind ik ook een beetje kort door de bocht @pampus. Ik draag de e30 een zeer warm hart toe en bovendien komen er dus nog vele andere modellen BMW's. Heb zelf een e30, e24 en een e10 gehad. Zullen vast ook andere leden zijn die de e30 en andere BMW modellen een warm hart toedragen en leuk vinden om een kijkje te gaan nemen. Echter zondag ben ik naar de F1 op Spa en om zaterdag 27 euro af te tikken om een rondje te lopen over het veld vind ik wat te gortig.
  8. Eerder leverde biedingen 10.300 op; http://veiling.catawiki.nl/kavels/6109509-bmw-z3-coupe-2-8i-1999
  9. Zitten inderdaad nog meer verwijzingen naar de oude 124 in; o.a. de bobbels in de motorkap en de oplopende lijn boven de achterwielen. Ik vind het een leuke auto en heb een voorliefde voor Italiaanse automobielen, maar vind de MX5 variant net even iets stoerder en sportiever.
  10. Uiteraard is de ET waarde afhankelijk van de breedte van de velg. Maar geeft wel een idee. Kom vaak velgen met een lage ET waarde tegen (bv. ET20 van een 5-serie), maar dat kun je dus al bij voorbaat op je belly schrijven
  11. Staat 'm goed @MadMarky! Ik had me er ook een beetje in verdiept. Mijn conclusie op basis wat ik gelezen heb: 17" schijnt de beste maat te zijn (qua rijeigenschappen), 18" kan ook nog. ET waarde niet lager dan 30.
  12. Mooie opkomst! Tot een volgende keer!
  13. Vervelend! We sturen vanavond wel een paar fotootjes. Tot een volgende keer!
  14. Dank! Ik ga me er eens een keer aan wagen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.