Ga naar inhoud

Flipje

Member
  • Items

    99
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    5

Flipje won de laatste dag op 30 september 2021

Flipje had de meest gelikete inhoud!

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Porsche 911 (ex Z4 3.0si) (ex Z3 1.9)
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    West Maas en Waal
  • Interesse(s)
    Gezellig leven met mooie auto's

Recente bezoekers van dit profiel

1,427 profielweergaven

Flipje's prestaties

1.9 member

1.9 member (2/12)

15

Reputatie

  1. Reactietopic najaarZrit 2021 Afgelopen weekend was de uitgestelde rit, na annulering door C-19 maatregelen 2020, er dan toch en met 17 equipes in nagenoeg dezelfde samenstelling en enkele nieuwe deelnemers wat het ook gezellig maakt. We vertoefden in Sauerland en wat hebben we het getroffen met mooi weer, prachtige wegen, top verblijf en een lunch locatie met prachtig uitzicht!! Veel dank weer aan @Zetter voor de reeds vorig jaar uitgezette en voorgereden route, hierdoor wel enkele versperringen maar dat geeft ook zo weer zijn uitdagingen. Ook de polizei wist een deelnemer te grazen te nemen doch van horen zeggen was de boete een schijntje in vergelijk met Nederlandse tarief, zijn humeur heeft er in ieder geval geen last van gehad. Verder waren de bochten voor de bandjes van de auto van @fender58 iets teveel van het goede maar na een extra dagje koerst ook hij nu weer richting huis. Inmiddels niet meer Z-Only maar volgens mij voegt dit juist extra dimensie toe want ik zag wat wisselingen van (bij)rijdersstoelen zodat men van elkaars auto's en de eigenschappen kon genieten. Kortom een innoverend weekend met genoeg gespreksstof wat de 'anekdoten bibliotheek' weer goed heeft aangevuld. Dank aan alle deelnemers en tot volgend jaar, in de Ardennen begreep ik van onze routemaker. Sander (alias Flipje)
  2. Door de recente Covid-19 maatregelen door Duitsland hebben we helaas moeten besluiten de rit voor 19/20 september te annuleren. Indien de lichten weer op groen staan gaan we een nieuw weekend plannen, wordt vervolgd!
  3. In verband met annulering is er een plek vrij gekomen voor 1 equipe, interesse om mee te rijden; meld je dan snel aan!
  4. Geinig, ik heb je berichtje doorgezet aan huidige eigenaar.
  5. Inschrijftopic najaarZrit 19/20 september 2020 Komende najaarZrit is alweer de 5e editie en wij nodigen je/jullie graag uit om in het weekend van 19/20 september 2020 dit lustrum mee te maken. Dit jaar gaan we een nieuw gebied in Duitsland verkennen en het eindpunt ligt in Sauerland. Na enige moeite hebben we een aantrekkelijk hotel kunnen vinden met uitgebreide parkeermogelijkheden op eigen terrein, onze liefdes staan dus veilig! We hebben een optie op 15 kamers tot woensdag 19-2-20, daarna is het op basis van beschikbaarheid echter gezien de hotels in deze omgeving nu al volgeboekt zijn is snel reageren van belang. De kosten bedragen € 120 per persoon en daarmee is het volgende geregeld: - Koffie bij ontvangst - Lunch zaterdag - Hotelovernachting met diner en ontbijt - Lunch zondag Verdere details worden nog ingevuld en ik zal de deelnemers hierover later informeren. Opgeven kan door e-mail te sturen naar ahg.kerkhof@gmail.com o.v.v. naam deelnemer(s), forumnaam, 1 of 2 persoonskamer, mobiele telefoonnummer en type auto. Grt. Freek & Sander Foto ter illustratie en genomen tijdens najaarZrit rit 2019
  6. Bijgevoegde foto is voor mij dé foto van het weekend (dank aan maRRco) Het weekend grotendeels open met dreigende luchten afgewisseld met zon en veel gezelligheid!!
  7. Alles in kannen en kruiken, enkel nog de rit verkennen door Freek en mijzelf. We gaan met 13 auto's op pad en diverse Z-Typen; Z3, Z4 (E85), Z4 (E89) en Z4 (G29) daarnaast ook nog andere dakloze Duitsers zijn vertegenwoordigd.
  8. Werkt super en vergeet de Flitsmeister ook niet ;)
  9. Zie onze aanvulling van vandaag in het openingstopic!
  10. NajaarZrit 28 & 29 september 2019 Het wordt een jaarlijkse traditie! Gisteren tijdens de oudjaarsborrel hebben we de datum geprikt voor de 4e NajaarZrit; dit wordt het weekend van 28/29 september a.s. Dit weekend van 2019 kun je alvast reserveren voor een gezellige rit net over de grens, verdere details volgen. Groetjezzz(z) Freek & Sander Zoals aangekondigd gaat de najaarZrit dit jaar plaats vinden op 28 en 29 september, ditmaal is er gekozen voor het Moezelgebied. De start zal evenals vorig jaar vanaf Hotel Valk te Stein-Urmond plaatsvinden en vanaf daar gaat Freek een mooie route met verrassende elementen samenstellen. De kosten zijn € 120,- per persoon en daarbij zit inbegrepen: Ontvangst met koffie+ Lunch op zaterdag 3 gangen diner (exclusief drank!) op zaterdag Logies en ontbijt Lunch op zondag We gaan uit van maximaal 11 deelnemende auto’s en naast het rijden is er voldoende ruimte om te genieten van de vergezichten tijdens de tussenstops. Maximum aantal inmiddels bereikt [update 15-4-19] De aanmelding is geopend, aanmelden kan door een e-mail te sturen naar drift337@planet.nl met daarin: Naam (+Forumnaam) deelnemers mobiel nummer waarop je dat weekend bereikbaar bent een mooie foto van je deelnemende Roadster of Coupé Eventuele persoonlijke voorkeuren met betrekking tot het eten qua allergie etc. Bij vragen zijn wij; Freek (06-47687495) of Sander (06-13963409) uiteraard ook telefonisch bereikbaar. Groetjezzz(z)
  11. Cars & Coffee TIEL Aankomende zaterdag is de jaarlijkse Passewaaij Classic Day, een Cars&Coffee in Tiel in de mooie Betuwe waar het fruit nu aan de bomen hangt dus sowieso leuk ritje! Vorig jaar hadden we 108 auto's waaronder 34 Z-Roadsters, zou leuk zijn als we onze Z3/Z4 modellen weer kunnen vertonen. Zelf ben ik 1 van de organisatoren en aanmelden kan nog via 0344pcd@gmail.com Leuke agendatip en wellicht tot ziens!
  12. Het zit d'r weer op. Het was een fantastisch mooi weer weekend en uit de reacties maken we op dat eenieder weer genoten heeft. Hierbij korte impressie van het weekend met enkele foto's.
  13. Afgelopen weekend hebben we de rit voorgereden, hier en daar nog wat omleggen en dan kunnen jullie de .gpx bestanden eind deze week per e-mail verwachten. Vooralsnog ziet het er allemaal prima uit ;)
  14. Binnenkort gaan we de rit voorrijden. Er is nog één tweepersoonskamer beschikbaar dus mocht je meewillen dan graag email aan drift337@planet.nl
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.