Ga naar inhoud

BMW Europa treffen 2007 in Nederland


merlijn

Aanbevolen berichten

He hallo allemaal dit jaar is het Europesche BMW Treffen in Nederland, hieronder de belangrijkste informatie

Zie ook de verschillende club sites en de site www.fnbc.nl

Leuk om aan te haken, de mogelijkheid om alleen op de zaterdag deel te nemen wordt op dit moment verder uitgewra oderkt

Zodra ik meer weet informeer ik jullie

Greetzzzz Merlijn

Club Europa e.V. is de officiële dakorganisatie van de BMW Clubs in Europa en maakt deel uit van de wereldkoepelorganisatie International Council of BMW clubs.

Ongeveer 30.000 leden zijn verenigd in 200 BMW clubs in 27 Europese landen.

Teneinde de onderlinge vriendschapsbanden te onderhouden wordt jaarlijks een BMW Club Europa (BCE) Treffen georganiseerd door een Europees land.

Op de Algemene Ledenvergadering in maart 2005 van BCE te München heeft BMW Club Nederland bij gelegenheid van haar 45-jarig bestaan in 2007 de organisatie het 45e BCE Treffen toegewezen gekregen in het jaar 2007.

BMW Club Nederland maakt samen met 10 andere erkende BMW Clubs deel uit van de landelijke koepelorganisatie Federatie Nederlandse BMW Clubs ( FNBC) en onder auspiciën van de FNBC wordt dit 45e BCE Treffen in Nederland georganiseerd.

Plaats en data:

Landgoed Ginkelduin, Scherpenzeelseweg 53 te 3956 KD Leersum, tel. 0343-489999, internetpagina www.landgoedginkelduin.nl

Het evenement wordt gehouden van 6 tot en met 9 september 2007.

Thema:

De Federatie van Nederlandse BMW Clubs stelt tijdens het BMW Club Europa Treffen 2007 in Nederland, het samen zijn en de verbinding van de deelnemers centraal. De Nederlandse clubs staan een goed gastheerschap voor en hechten eraan, dat de gasten door een goede ontvangst, een aangenaam verblijf en prettige begeleiding kennis kunnen maken met Nederland, de Nederlanders en hun cultuur.

Donderdag 6 september

Inschrijving. Ontbijtbuffet in de tent. Als voorproefje en korte toertocht met voorrijders in de omgeving. Lunch in de tent.

Openingsceremonie en Vlaggenparade.

Gratis deelname (met voorinschrijving!) voor Treffendeelnemers aan Concours d’Elégance op het kerkplein in centrum van Leersum. Dinerbuffet. Welkomstavond met muziek.

Vrijdag 7 september

Ontbijtbuffet. Tweerichtingen toertocht waarbij de BMW automobilisten en de BMW motorrijders elkaar op het Lunchpoint De Reiger te Groot Ammers ontmoeten. Met begeleiding in een uniek stukje Nederlands polderlandschap, namelijk de Alblasserwaard- Vijfheerenlanden. Gratis excursie in het Glascentrum te Leerdam. Demonstratie glasblazen. Gezamenlijke lunch in Ooievaarsdorp Groot Ammers. Gratis excursie naar het Unesco Werelderfgoed Molens van Kinderdijk, incl. een bezoek aan een in werking zijnde poldermolen uit 1738.

De eigenaren van klassiekers kunnen deze dag ook kiezen voor een interessante Classic Toer in de landelijke omgeving van de Utrechtse Heuvelrug met bezoek aan het Militair Luchtvaartmuseum te Soesterberg. Behendigheidsproeven en BMW-Trialdemonstratie door Peter van der Sluis op het Landgoed Ginkelduin. Barbecue en muziek in de tent.

Zaterdag 8 september

Ontbijtbuffet. Grote toertocht onder begeleiding naar het unieke Zuiderzeemuseum Enkhuizen. De toertocht voert u via het nieuwe ingepolderde land over de ruim 20 km. lange Markerwaarddijk dwars over het IJsselmeer (voormalige Zuiderzee!) naar het pittoreske stadje Enkhuizen. Het Zuiderzeemuseum is wereldberoemd en herbergt ongeveer 140 herbouwde historische gebouwen uit het Zuiderzeegebied. Het totaal vormt een dorp waar de leef - en werkomstandigheden uit de periode 1880 – 1932 in de Zuiderzeestadjes getoond worden. Lunch op locatie. Ook kan een korte Classic Tour onder begeleiding van de 25 Plus Commissie op de Utrechtse Heuvelrug worden gereden. Prijsuitreiking inde tent. Afscheidsdiner en aansluitend een feestavond met live-muziek.

Zondag 9 september:

Ontbijtbuffet in tent. Afscheid van de deelnemers.

Uitzwaaien door NL organisatie.

Het Evenementen Comité verheugt zich erop vele BMW vrienden en vriendinnen te mogen begroeten. Inschrijving vanaf januari 2007 tot 22 juni 2007 mogelijk. De benodigde informatie en het aanmeldingsformulier treft u aan op: aanmeldingsformulier.

U kunt het formulier ingevuld versturen naar europatreffen2007@bmwclubnederland.nl Inschrijving na 22 juni altijd mogelijk in overleg.

Lees a.u.b. de voorwaarden in het Reglement 45e BMW Club Europa Treffen.

Link naar reactie
  • Reacties 6
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Ik zie dat de inschrijf datum al is verstreken.

jammer, maar ja, misschien kom ik wel eens een kijkje nemen. :wave:

Volgens mij kan er nog steeds ingeschreven worden, zeker als het ook mogelijk is om alleen op de zaterdag deel te nemen.

Merlijn

Link naar reactie

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.