Ga naar inhoud

INSCHRIJFTOPIC Europatour IX 17 juni t/m 27 juni 2023 - Midden-Italië


BMW-Z-CSi

Aanbevolen berichten

 • Administrator

Doordat we vorig jaar wegens wat Covid perikelen genoodzaakt waren om de ET eerder te beeïndigen en de 2e week daardoor ook voor wat deelnemers op een teleurstelling uitliep, heb ik besloten om week 2 van vorig jaar in de herhaling te gooien. We gaan dus 10 dagen richting Umbria en Le Marche, waar we weer gaan genieten van mooie wegen, landschappen, bergpassen, gezelligheid en cultuur. Uiteraard staan er ook bezienswaardige dorpen en steden in Midden-Italië op de planning, maar laat je in de deze week vooral verrassen door de fantastische gebieden rondom de Gran Sasso en Monti Sibillini.

 

INFO:

Aankomst zaterdagavond 17 juni 2022 in de nabijheid van Trento, Italië. Van daaruit rijden wij zondagochtend naar L'Aquila. De tour zal eindigen op dinsdagochtend 27 juni 2023. 3 overnachtingen op basis van half-pension, 7 overnachtingen op basis van B&B. 

 

BELANGRIJK!

Indien er in de periode van de tour Covid gerelateerde (inreis-)beperkingen of vereisten zijn (zoals bijvoorbeeld bewijs van vaccinatie, booster herstel of negatieve test, etc.) is iedere deelnemer daarvoor zelf verantwoordelijk! Restitutie obv het niet op orde hebben van deze vereisten, zal niet plaatsvinden. Bij een aantoonbare positieve Covid besmetting voor aanvang van de reis, waardoor er niet of slechts gedeeltelijk kan worden deelgenomen, zal door mij qua restitutie coulant worden omgegaan. Ik ga er echter vanuit dat het dit jaar niet zo'n vaart zal lopen, maar wil het toch graag even benoemd hebben om teleurstelling/discussies hierover te voorkomen.

 

KOSTEN EN AANBETALING:

€ 770,00 pp (2p kamer, 10 nachten, waarvan 3 halfpension, 7 B&B)
€ 920,00 pp (1p kamer, 10 nachten, waarvan 3 halfpension, 7 B&B)

 

Prijzen volgen z.s.m. maar deze zullen in de buurt liggen van die van vorig jaar (770 pp 2p kamer, 920 pp 1p kamer).

 

Consumpties, lunches, tol & brandstof, zijn vanzelfsprekend voor eigen rekening. Zorg tevens voor een goede reis- en annuleringsverzekering!

 

Aanbetalingen ter grootte van 20% van de totale reissom, graag zsm, doch uiterlijk 15 februari overmaken op NL69 INGB 0006200473 tnv R.O.B. Nieuwenhuis Hengelo (LET OP: ander rekeningnummer!) Vermeld duidelijk je forumnaam en vermeld ET2023!

 

Het laatste restant van de reissom zal ergens eind april, begin mei worden verlangd. Exacte datum volgt nog.

 

 • Thanks 1
Link naar reactie
 • BMW-Z-CSi vastgeprikt, In de kijker en gesloten dit topic
 • Administrator

DEELNEMERS:

GEEL = AANBETAALD - GROEN = VOLLEDIG BETAALD

 

DN# - Pers Forumnaam

01 - 1 - BMW-Z-CSi

02 - 2 - Shoveltje

03 - 2 - Gersh

04 - 1 - Fender58

05 - 1 - Zetter

06 - 2 - Z4andmore 

07 - 2 - gessel

Link naar reactie
 • BMW-Z-CSi opende dit topic
 • 1 maand later...
 • BMW-Z-CSi Niet in de spotlight, Losgeprikt en gesloten dit topic
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
 • Wie is er online   0 leden

  • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.