Ga naar inhoud
  • 1

radiatorlampje


Crokkie
 Share

Vraag

radiatorlampje

Beste Z4 rijders,

 

Wij hebben een Z4 2.2 bjr 2004

Nou gaat af en toe het lampje van de radiator branden maar gaat vervolgens ook weer uit.

Radiatorsnsor is inmiddels vervangen maar dit is het niet.

De temperatuur blijft gewoon goed.

Weet iemand waar dit aan ligt ?

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Antwoorden 2
  • Created
  • Laatste reactie

Top Posters For This Question

Popular Days

Top Posters For This Question

2 antwoorden op deze vraag

Aanbevolen berichten

  • 0

Zeker weten de koppakking! Nee grapje, dit was bij mij het geval. 😉

 

Wanneer je bij koude motor het niveau controleert staat dit elke keer op niveau (maximaal)? Welk merk expansie tank en sensor heb je gemonteerd zitten, aftermarket of origineel?

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 0
  • Administrator

Ook gehad, sensor vervangen lampje ging daarna ook af en toe aan. Tijd later expansievat lek die vervangen daarna lampje niet meer aangegaan. 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Antwoord op deze vraag...

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

 Share

  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt eventueel de cookie instellingen zelf beheren, anders gaan we er van uit dat je akkoord gaat.
Privacybeleid | Richtlijnen | Registratievoorwaarden & Forumregels