Ga naar inhoud

Lekkage kofferbak (derde remlicht)


Aanbevolen berichten

Voordat ik begin; ja ik heb gezocht op dit onderwerp. Sterker nog, ik ben al 2 maanden bezig met zoeken op internet naar het ei van columbus om dit op te lossen maar tot nu toe nog geen resultaat.

Wat is het probleem? Z3 1.8 van 97. Kap is 2 dagen geleden vervangen (Cabrio Letsch, toptent!) en lijkt nu droog te blijven. Enige probleem blijft nog steeds de kofferbak en ik ben er 99,99913% procent zeker van dat het derde remlicht de boosdoener is.

Heb eerst de unit losgehaald, en de pakking er beter in gelegd. Mocht niet baten.

Nieuwe pakking gemonteerd, unit niet te vast geschroefd. Leek even droog te blijven maar ook dit mocht niet baten.

Eergister is het derde remlicht bij de kapspecialist gekit en dat leek er netjes uit te zien tot de bui van vanmorgen, ja hoor, weer een natte kofferbak.

Ik word er zo onderhand schijtziek van en vanmiddag was ik in staat om de ZZZ op Marktplaats te zetten. Maar op weg naar huis werd ik toch wel weer blij en ik ga 'm echt niet verkopen! Maar wat de *&@*#&$ kan ik nog doen? Wie kan mij helpen?

- Antenne is het niet, achterlicht is het niet, het komt echt uit het derde remlicht (daar zag ik vanmiddag ook weer water uit het zwarte kapje wat er voor zit)

- Er is gekit maar dat zit niet helemaal mooi, is niet overal helemaal dicht maar dan praat je misschien over minder dan een millimeter

Alvast bedankt voor het begrip, medeleven, donaties, hulp en de reactie(s)!

Jonathan

Link naar reactie

Si, die heb ik ook al gelezen. Daar is kitten wel de oplossing. Het komt echt niet van de achterlichten, kan niet. Het komt van boven, echt hemelwater dus ;)

Ik denk dat ik toch maar terug ga naar die zaak of zelf aan het kitten ga. Maar dan, welke kit moet ik gebruiken? Ik heb zelfs voor het monteren van de nieuwe pakking de boel ontvet, perfectionist :$

Link naar reactie

De gootjes al doorgeprikt?

Edit: ik moest even zoeken.

Edit2: Of klik op delicious, klik Tags, klik onder de tag-cloud op Show all 370 tags en klik een tag in de tag-cloud.

PS: ik heb het al een tijdje niet meer bijgehouden. Als iemand het wil overnemen, be my guest. En anders verwatert het gewoon.

aangepast door Tja
Link naar reactie

Eerst nieuwe lamp gekocht. Toch lekkage. Vervolgens het ook gekit. Geen probleem meer.

Later bleek dat ik nieuwe licht te vast wilde draaien om het geheel maar lekvrij te krijgen. Dus tip: achterlicht niet te vast draaien anders gaat het (weer) lekken. (Je trekt licht dan ietsje krom). Dan is kitten waarschijnlijk ook overbodig.

Link naar reactie

Ik zie dat je de kap hebt laten vervangen bij cabrio letchs, ik heb dat vorig jaar ook laten doen en heb daar veel spijt van gekregen.

prutsers zijn het !

Ben 2 keer terug geweest en het is nog steeds niet goed...lekkage in de kofferbak, 3 schroeven vergeten afdichtrubber kapot gestoken, kit op mn lak,

Losse stukjes stof met Parkers er doorheen, kap ging niet meer open, het hele binnen "bakje" verbogen bij het scharnierpunt.

ze staan daar gewoon met een bosje sleutels aan hun broek over je auto te leunen.

Vader en zoon leveren vak werk volgens de site, nou mooi niet, een echte afrader deze zaak.

zou best kunnen dat de lekkage van bij de scharnierpunten vandaan komt net na je deur, hier komt het afdichting rubber weer in een ander rubber tje dat net achter de deur zit. bij mij was het afdekkapje gewoon weg, vond hij 3 dagen later op de vloer met vegen...als ik de kap automatisch open knikt het ruitje, deze moet ik nu met de hand geleiden om geen lelijke knik te krijgen. belde mij toen hij begon om te vragen hoe het dak open moest........toen had ik hem eigenlijk al terug moeten halen.

aangepast door carlow
Link naar reactie

Oh, serieus? Nee, het kitten ben ik niet zo tevreden over dus maar de kap zit er wel netjes op. En ook hoe alles gaat is eigenlijk top. Wat een verschil in ervaring dan. Ik heb wel een kleine schade (stukje lak weg met schilfers) rechtsvoor die er 99% zeker eerst niet zat. Dat zou weleens een stuk gereedschap kunnen zijn geweest. Maar omdat ik het niet zeker weet kan ik daar niks mee.

1 vraag over de kap van een Z3. Klopt het dat er na een regenbui iets water in de hoekjes van het raam aan de onderkant blijft staan? Het is alleen rechts vandaar dat ik 't wel vreemd vind.

aangepast door RastafarHigh
  • Like 1
Link naar reactie

Bedoel je het raam van de kap (achterruitje), dat er water achter dat randje blijft staan heb ik ook.

Dat het aan een kant is kan zijn omdat de auto een klein beetje scheef staat,

Link naar reactie

Ja, exact, dat bedoel ik. Dat de auto scheef staat zou inderdaad wel kunnen maar dat houd ik even in de gaten. Ok, dat er water blijft staan is dus niet gek. Tnx!

Nu nog de lekkage aan het derde remlicht in orde krijgen. Op het forum staan louter positieve reacties over Ruud. Zou Ruud mij kunnen helpen als ik naar Reeuwijk ga? Werk in Gouda dus is op zich een kleine moeite. Ik wil het opgelost hebben.

Link naar reactie

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.