Ga naar inhoud

Na volle tank zeer onregelmatig draaien.


R1Hans

Aanbevolen berichten

Het probleem, na het aftanken van een volle tank gaat de motor zeer onregelmatig lopen. Bij stoplicht slaat de motor zelfs af... Na +/- 20 km rijden is het probleem over! Probleem was al een tijdje maar wordt steeds erger. Nieuwe benzinedop besteld maar dit heeft niet geholpen. Thuis gekomen en de benzinedop geopend, zeer groot vacuum, motor gaat op een ander toerental draaien en bij het terugplaatsen van de dop gebeurd precies hetzelfde als hiervoor beschreven. Het forum uitgespit en zojuist de "fuel tank breather valve" gedemonteerd. Morgen maar een nieuwe bestellen, part nummer 13 90 1 433 603 want ik zou niet weten waar het nog meer in kan zitten (reacties zijn welkom :blink: ).

GRTZZ, Hans

Link naar reactie
  • Reacties 6
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Netjes een sms van BMW dealer Kalfsbeek dat mijn klepje klaar lag. Blazend op de oude, geen afdichting terwijl de nieuwe 'pot dicht' is. Net gemonteerd en draaien als een zonnetje. Geen GROOT vacuüm meer in de tank bij het demonteren van de benzinedop!!! Morgen maar eens tot z'n strot toe vol tanken....

aangepast door R1Hans
Link naar reactie
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.