Ga naar inhoud

Roodkapje tuned vrachtwagen?


DJLeonardo

Aanbevolen berichten

Vrachtwagen geflitst met 246 kilometer per uur

13 november 2012 14:04

Bij een transportbedrijf uit Reeuwijk was het ongetwijfeld even schrikken toen ze een dagvaarding kregen omdat een van hun vrachtwagens met maar liefst 246 kilometer per uur was geflitst. Gelukkig voor het bedrijf bleek het een foutje.

De vrachtwagen was door een mobiel flitsapparaat geflitst op de A15 bij Hoogvliet. Volgens het KLPD is de truck ten onrechte op de bon geslingerd en hoeft de chauffeur niet voor de rechter te verschijnen.

Oorzaak nog raadsel

Het KLPD zoekt nog uit hoe het heeft kunnen gebeuren dat die hoge snelheid is gemeten en waarom de radarwaarnemer het heeft kunnen doorlaten. "Op de een of andere manier is het twee keer onjuist beoordeeld", zegt een KLPD-woordvoerder.

Het is nog onduidelijk hoe het kwam dat de gemeten snelheid van 82 kilometer met een factor 3 is vermenigvuldigd. Mogelijk dat reflectie of een ander voertuig dat kort voor de camera is langsgereden hier schuldig aan is geweest. De meetapparatuur was in maart nog goedgekeurd. Het transportbedrijf krijgt binnenkort een excuusbrief.

Bron: RTL365

aangepast door DJLeonardo
Link naar reactie
  • Reacties 1
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Populaire dagen

Beste reacties in dit topic

ik sprak van de zomer een goser die een vrachtwagenbedrijf runt en die hebben nog een oudere ongeknepen scania rijden en hij vertelde dat dat ding makkelijk de 150kmu aantikt en dan nog even doorloopt ook!

je kan een eind in de buurt komen van zo,n boete dus.

Link naar reactie

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.