Ga naar inhoud

DDE/angeleyes


Huub

Aanbevolen berichten

Hier een beknopte beschrijving om angeleyes in je orginele koplampen te monteren het gebruikte matriaal is een set van de firma Racing24.de en bestaat uit vier Neongas gevulde hardglazen ringen,vier hoogspannings regelaars en de benodigde bedrading.Aan gereedschap heb je nodig een dop nr acht om de koplampen te kunnen demonteren een torxschroevendraaier om de rubbers aan de achterzijde van de koplamp te verwijderen en een rol isolatie tape,een meter tweeaderig draad van 0,75 qmm en een oven.

dsc003602qr.jpg

de gedemonteerde koplamp na het losdraaien van de vier 8mm schroeven(tip zorg dat die plastic dingen waar de schroef in vast zat weer goed op zijn plek zit dat vergemakkelijkt de terugmontage,als dit niet goed zit heb je moeite om de koplamp weer op zijn plaats te krijgen.)verwijder aan de achterzijde van de koplamp met een torxschroevendraaier de zes schroeven en haal de rubbers eraf.

dsc003611mp.jpg

Hier de oven truuk verwarm de oven voor op 100/130 graden en doe de koplamp in de oven leg dit op een handdoek en zorg dat er geen plasticdelen tegen de zijkanten aan komt dit om eventuele kans op smelten te verkomen.Na 10/15 minuten is de lamp wel warm en haal de lamp uit de oven.haal de achterzijde van de koplamp open (dit in tegenstelling voor het verwijderen van de oranje blinkers)dus de metalen clipjes kan je laten zitten en moet je je alleen op de plasticclipjes concentreren.Hierbij is zowel kracht als voorzichtigheid geboden om te verkomen dat de plasticclipjes breken nogmaals voorzichtig.Na deze gelukte handeling heb je nu twee onderdelen het voorstegedeelte en het gedeelte met de reflectors.

dsc003627rv.jpg

Nu kan je de Angeleyes in de glaasjes plakken met tape(butylband/isolatietape).De tapezijde is de bovenzijde van de koplamp en is dus niet zichbaar zorg ervoor dat de Neonring spanningsvrij vastzit en voorzichtig met druk geven om breuk te verkomen.

dsc003633rz.jpg

Leid de draden van de Angeleyes door de achterzijde van de koplamp en zorg dat alles weer op zijn plaats komt en doe de lamp weer in de oven.Druk alles weer op zijn plaats en is dit gedeelte klaar.

dsc003649en.jpg

Haal het stadslicht los en maak een verbinding met de plus en min draad en maak een aftapping verleng dit met de tweeaderigedraad 0,75qmm en isoleer de verbinding goed.Plak de twee hoogspanningsschakelaars vast en verbind alle kabels door.

post-3-1104592278.jpg

Na terugmontage is dit het gewenste resultaat, bij aanschaf van deze set zit er een duidelijke Duitse handleiding bij en hier nog een verwijzing naar de leverancier

Link naar reactie
  • Reacties 25
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Had naderhand meer foto's willen nemen maar helaas :lmao: maar als wij het kunnen moet het jullie zeker lukken om dit te monteren. ;)

Link naar reactie

Isolatie tape wordt idd erg zacht als het warm wordt. Huub dient deze keer wederom als proefkonijn, waar wij de voordelen uit kunnen trekken ;)

Wat voor lijm zou je kunnen gebruiken, in zo'n spuitpistool? Of gewoon secondelijm? Moet natuurlijk wel tegen wat hogere temperaturen kunnen.

Link naar reactie

Om de discussie draaiende te houden word het daar inderdaad warm??? de reflector houd nmi toch de warmte tegen, wat je vast plakt zijn twee draden die aan de glazen ringen zijn gesoldeerd.In de beschrijving spreken ze over butylband(??),bij de set zitten deze twee rollen tape bijgeleverd maar dat is van dat spul wat je tussen de koplampen moet plakken wat dus hard word wanneer het afkoelt en flexibel bij verhitting Heb zelf het idee dat het niet veel te houden heeft en aan de onderkant zit de ring tussen het glas en de reflector "klem"als je in je koplamp kijkt zie je dat daar iets ruimte is.Maar de tijd zal het leren ;) Dat geklooi met die dubbele tape aan de onderzijde is dus niet nodig.Maar naderhand had ik het liever met ducktape vastgezet.

Link naar reactie

Volgens mij mag dit wel voor de APK, zolang je maar geen vreemde kleur gebruikt ... het is een soort stadslicht ... al zullen de lampen geen E-keur hebben denk ik ;)

Link naar reactie
  • 2 weken later...
  • 3 weken later...
  • 3 maanden later...
Gepost op: 2 Jan 2005, 21:11 --> Eerste post. Terwijl dit stukje al een tijdje op het forum te vinden is. :blush:

Had de Eyes opp 26dec nog niet binnen denk dat dit wel klopt.

Link naar reactie
Het verschil tussen "Jan" en "Jun" is ook zo inmens groot hé. :schater: :sleepy: :blush:

Ja je hebt Janlul en Junlul :lol: wat jij wil :schater::schater:

Link naar reactie

Wat betreft de ProjectorZ

Ik heb hier ook over geinformeerd en het schijnt dat deze verlichting NIET

door de keuring komen ivm afwijkend lamp type dat niet gevoerd wordt

in nederland.

Schijnt ook geen keurmerk te hebben.

Link naar reactie
  • 2 weken later...

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.