Ga naar inhoud

Duitse Autosport Festival 2010


Aanbevolen berichten

Hoi allemaal Bmw Portal vroeg of ik dit op het z3 forum wilde plaatsen voor geintresseerde <_<

www.bmwportal.nl

Beste leden,

Allereerst, zie deze link!

Duitse autosport festival

402 Events organiseert op Pinkstermaandag, 24 mei 2010 op TT Circuit Assen voor de 15e keer het welbekende "Duitse Autosport Festival". Uiteraard staat dit evenement in het teken van de sportieve Duitse automerken. De paddock wordt gevuld met vele prachtauto's van de bekende Duitse merken: van Opel tot VW, en van BMW tot Porsche.

Dit jaar zal ook het BMWPortal aanwezig zijn. Wij beiden jouw de mogelijkheid om jouw BMW (E36, E39, E46, E60, E90, X3, X5, Z3, Z4 of M3) deze dag te showen in een speciaal afgezet BMW Thema gedeelte op de paddock van het TT Circuit te Assen. Een unieke ervaring!

We hoeven dus niet meer te zoeken naar dat ene vrije plekje waar we allemaal nog bij elkaar kunnen staan. Ons plek is bij aankomst al voor ons gereserveerd én dat zijn natuurlijk betere plekken dan ergens anders op de paddock. We zitten direct midden in de actie, de show en het entertainment van het evenement.

Nogmaals, dit is een unieke ervaring. Zowel voor het BMWPortal als voor ons als leden. Dankzij Brian (Projectmanager, 402events) kunnen wij -JULLIE DUS!- aanwezig zijn op een speciaal BMW Thema!

Speciaal voor ons is het ook mogelijk om 1 tot 2 sessies te kunnen vrij rijden op het TT Circuit. De kosten zijn laag, en ook dit is voor vele weer een unieke maar zeker een leuke ervaring! Er mogen dan maximaal 30 BMW´s op het circuit voor een kleine 20 minuten vrij rijden!

Wij van BMWPortal zouden het ontzettend mooi vinden om met een flink aantal BMW´s deze dag aanwezig te zijn. Hoe meer bmw zielen, hoe meer bmw vreugde! Actief lid, lezer of gast van het BMWPortal, meldt je aan! Automaxx nodigt ons uit om op deze dag te laten zien dat tunen ook anders kan! OEM uitstraling maar niet noodzakelijk puur OEM. Waar geen OEM gekozen is, minimaal kwalitatief gelijkwaardige of naar jouw mening betere onderdelen. We dienen om 08.00 uur aanwezig te zijn en het evenement duurt tot 17.00.

De kosten van dit evenement zijn €10,00 p/p, dit is voor de entreeticket. Een entreeticket is geldig voor 1 persoon, hiermee krijg je toegang tot de paddock en de tribune.

Link naar reactie
  • Reacties 9
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • 6 maanden later...

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.