Ga naar inhoud

SJF

Member
  • Items

    135
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

SJF won de laatste dag op 15 mei 2012

SJF had de meest gelikete inhoud!

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Sdrive 35is
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Den Haag

Contact Informatie

Recente bezoekers van dit profiel

1,683 profielweergaven

SJF's prestaties

2.0 member

2.0 member (3/12)

1

Reputatie

  1. Bedankt voor je reactie maar ik heb een E89, gaat dus niet zo mooi passen.
  2. Het valt mij op dat de 2 ltr. uitvoering in 2015 nog de kleine clignateurs op de spatborden heeft i.p.v. de boomerang vorm. Volgens mij kwam de boomerang vorm in 2014 i,i,g, op de zwaarder gemotoriseerde uitvoeringen.
  3. SJF

    Z4 E89

    In mijn 35is zitten geen ledjes in de pook, de geselecteerde versnelling staat aangegeven in het display tussen de km.teller en toerenteller. Maar misschien is dit anders bij een 35i.
  4. SJF

    Fietsendrager

    Je kunt wel meer kwijt in de kofferbak van een E85 dan in een E89 met het dak open. Volgens mij heeft Just4Fun een e89.
  5. Ha, leuk om mijn oude auto weer te zien. In mijn tijd had ie ook nog een Gap-Tech dakmodule.
  6. Bij mijn laatste bezoek aan Roodkapje begreep ik dat hij ditzelfde klusje ook kan klaren via de kofferbak. Misschien eens informeren?
  7. Ik heb mijn auto bij Pica Carcleaning in Alphen a/d Rijn laten doen incl. een lakverzegeling voor een heel schappelijke prijs. Erg tevreden. Als je mijn naam noemt krijg je 10% korting.
  8. Heb ik jaren geleden ook gehad, bleek de centrale bout van de strutbars te zijn die bij het schutbord samenkomen, zat een beetje los, geeft inderdaad een metaalachtige klik als er wat torsie ontstaat. Door Ruud van Vuuren ontdekt en vastgedraait.
  9. Ja, jammer dat de firma Sander39 nu allen maar rubbertjes verkoopt!! En BEWM levert ze zonder flitspalen. Misschien toch maar weer in de collectie opnemen? Mooie handel toch?
  10. 139 euro, afgelopen week 1 aangeschaft. Bestaat uit 2 dvd,s, 1 voor West Europa en 1 voor de meer exotische bestemmingen.
  11. SJF

    Was jij dat?

    Als je was blijven staan had je er nog 70 voorbij zien komen, even aangenomen dat je de eerste van de 72 hebt gezien. Was een dagje van de Z3Z4 club die begon in Steenbergen.
  12. Welkom op het forum, Kijk anders even bij www.avvr.nl, onze Z3Z4 huisdokter, Spijkenisse-Reeuwijk is maar een klein stukje.
  13. SJF

    Tinten

    Volgens mij dedecteerd ie de auto die achter jou rijd met groot licht aan of verkeerd afgestelde koplamp(en).
  14. SJF

    Tinten

    Wat doet het met je anti-verblindingspiegel als je achterruit geen helder glas meer is. Het zou zo maar kunnen dat ie dan ook gewoon overdag op anti-verblinden staat waardoor je niet zo'n best zicht meer hebt in je achteruitrijspiegel?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.