Ga naar inhoud

odaddyo

Member
  • Items

    132
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    2

odaddyo won de laatste dag op 1 juni 2017

odaddyo had de meest gelikete inhoud!

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z4 35iS 2011
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    het Oosten
  • Interesse(s)
    Alles als het maar hard gaat

Recente bezoekers van dit profiel

1,230 profielweergaven

odaddyo's prestaties

2.0 member

2.0 member (3/12)

8

Reputatie

  1. Mag een slotje op. BMW is verkocht
  2. bijzonder, volgens de RDW app pas 3 eigenaren. 2/1 (2 particulier en 1 zakelijk) Zojuist gebeld door de garage, eerste serieuze gegadigde heeft zich gemeld en een bod gedaan. Eens kijken waar dat naartoe gaat.
  3. @Blackwwz3 goed opgemerkt over Mulder. Echter een eenvoudige verklaring. Heb mij Skoda Superb nieuw bij hen gekocht 1,5 jaar gelden (toen ze nog Skoda dealer waren), tevens de Focus van mijn vrouw bij hen in onderhoud en daarom dus vaste klant. Zij zijn zo aardig om de verkoop van de Z4 voor mij te regelen. Voor wat betreft de Z35iS bij Ekris, viel mij ook op dat een aantal zaken niet helemaal klopte in hun advertentie. Mijn zwager is zelf gaan informeren want hij was enthousiast over mijn Z4 maar komt wat pegels te kort en hoopte misschien die van Ekris for rond de 32500 te kunnen kopen. Was helaas geen optie.
  4. dude don't kill the messenger, ik heb alleen de tekst laten hergebruiken. Zal ff de garage opdracht geven de tekst aan te passen.
  5. @sandere39 Jep volgens de verkoper twee jaar geleden. Heb zijn tekst laten hergebruiken.
  6. Heb ik ook gezocht als referentie materiaal voor de vraagprijs van mijn eigen 35iS. Ekris is de enigste voor zover ik op internet iets kan vinden. Dat is de zelfde 35iS als op marktplaats.
  7. @Ferry76 jij natuurlijk succes met het zoeken. Als je speciaal voor de 35iS wil gaan staat er nog eentje in Nederland te koop (op marktplaats). Deze heeft wat meer coulantere kleuren. Helaas kost hij wel een kleine 35k met twee keer zoveel km's op de teller, een jaar ouder en geen additionele mods (maar is wel 5K goedkoper)!. Hier is de link: https://www.marktplaats.nl/a/auto-s/bmw/m1168101524-bmw-z4-35is-roadster-s-drive.html?c=be2da871b0d84f75c3056cc6db858f31&previousPage=lr&pos=1
  8. 2011 Ford Mustang Shelby GT500 Cabrio uit Canada
  9. Het moment is dan toch gekomen dat ik ga overstappen naar wat anders. Daarom gaat mijn 35iS met zeer veel extra's in de verkoop. https://www.abmulderbv.nl/voorraad/14144744/BMW/Z4/Roadster-3.5IS-EXECUTIVE-airco-cruise-control-xenon-automaat-Consignatie-verkoop-F1-Flippers-navigatie-Nederlandse-auto-19''-lichtmetaal-/2011
  10. odaddyo

    Tuning 35iS

    Dat was zeker een optie geweest. Echter de BMW is nu in de verkoop. Ik ga overstappen naar wat stevigers. de advertentie van de Z4: https://www.abmulderbv.nl/voorraad/14144744/BMW/Z4/Roadster-3.5IS-EXECUTIVE-airco-cruise-control-xenon-automaat-Consignatie-verkoop-F1-Flippers-navigatie-Nederlandse-auto-19''-lichtmetaal-/2011
  11. Na 1,5 maand (en 3,5K lichter, is incl schoonmaken en reparatie van leer en polijsten buitenkant ) en een hoop geneuzel eindelijk de Z4 terug met Eibach verlaging, stab. stangen en spacers. Helaas staat hij al op de wintervelgen dus niet een foto met de 19 inch velgen.
  12. Het rijd hetzelfde behalve in de bochten merk je verschil door de nieuwe stab. stangen. Hij plakt letterlijk aan de weg nu. Visueel vindt ik het om te janken
  13. FF een update: De Eibach veren, stabilisator stangen en aangepast unit voor klep uitlaat (met dank aan Sandere39) zitten er op. Helaas doen de Eibach veren helemaal niets!!!! Sterker nog de achterkant lijkt wel hoger!. Voor is de auto nog geen 0,8 cm gezakt (Eibach beloofde een 2,2 cm) Nu is er een discussie tussen de garage welke de veren hebben ingebouwd en Eibach Nederland over het resultaat welke niet overeenkomt met hun verkoop praatje/belofte. Volgens Eibach is deze set speciaal voor de e89 met M onderstel echter dat betwijfel ik. Z4O Z4N PS. dit is met wintervelgen en nieuwe situatie ook met spacers (+1 cm)
  14. odaddyo

    Kinderstoeltje

    De e89 van mij heeft ook M stoelen maar gaat met onze verhoger prima
  15. odaddyo

    Kinderstoeltje

    Mijn jongste (3,5jr) gaat mee in de MC Priori. De middelste in een MC Rodi en de oudste op een stoelverhoger (nu niet meer want ze kan op de stoel) Allemaal zonder isofix dus met riem en dat functioneerde prima!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.