Ga naar inhoud

Spitfire

Member
  • Items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z4 sDrive35i
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Enschede
  • Interesse(s)
    Roadsters

Contact Informatie

Recente bezoekers van dit profiel

640 profielweergaven

Spitfire's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

1

Reputatie

  1. Spitfire

    Verlichting

    Papieren ging soepel net als eerder met mijn Z3 en Z4 E85 (met dank aan BMW KIS); SW inmiddels naar NL omgezet. Hij lijkt klaar voor een rondje door de Alpen binnenkort :-)
  2. Spitfire

    Verlichting

    De leds van hlautomotive passen op alle E89's; advertentie is inmiddels aangepast. @Odaddyo: de Z4 35i staat inmiddels in mijn garage (te wachten op zijn kenteken; ben even met wat andere zaken bezig geweest); foto's volgen.
  3. Spitfire

    Verlichting

    Bij de leds van hlautomotive staat vermeld dat deze alleen geschikt zijn voor de E89 LCI koplampen, @Odaddyo/Sandere39: hebben jullie de LCI's of gaat dit ook goed met de pre-fl? op de foto's lijkt dit pre-fl te zijn NB: ik ga zaterdag mijn 35i ('09) ophalen uit D en dit zou de 1e mod moeten worden.
  4. Dank voor je hulp Ruud; er is geen hele grote haast mee; volgende week is ook al mooi.
  5. Goedenavond, Als Z4 berijder en dankbaar lezer van dit forum heb ik hier op ongeveer al mijn Z4 vragen wel een antwoord kunnen vinden. Tot vandaag...: Tijdens de APK keuring is dit onderdeel door het keuringsbedrijf (geen BMW dealer) in 4 stukken in de linker xenon koplamp (E85 Z4 3.0i van '03) teruggevonden; Dit onderdeel maakt blijkbaar deel uit van de hoogteverstelling van de koplamp. De veronderstelling was dat dit onderdeel deel uit zou maken van koplampreparatieset; dit blijkt niet zo te zijn. Navraag bij de BMW dealer leert dat dit deel niet los geleverd kan worden en dat alleen vervanging van de complete xenon koplamp hier soelaas biedt...; Dat is wel even slikken voor een onderdeel dat zo op het oog voor onder de 5,- leverbaar zou moeten zijn. Iemand een idee of dit deel elders leverbaar is of dat de basisinstelling van de koplamp anders afgeregeld kan worden? De koplamp is verder in goede conditie. Grt. Harald.
  6. Hier staan een paar foto's: http://picasaweb.google.com/haraldenellen/Z32802 Nadat deze foto's zijn genomen is ie nog naar de spuiter geweest; voor- en achterbumper en achterscherm links zijn inmiddels gespoten i.v.m. krassen en steenslag. Gisteren afgesproken dat ook de motorkap opnieuw wordt gespoten (ook i.v.m. steenslag). Heb hem dus gekocht bij een (Duitse) BWM-dealer incl. 12 mnd garantie ("Nür über Deutsche BMW-Häuser", maar ik woon zo ongeveer op de grens; Dichtsbijzijnde Duitse dealer zit dichterbij dan de Nederlandse...) en "Inspektion II" :foto:
  7. Dank voor jullie antwoorden. Bleek trouwens toch een 141 kw te zijn (van 08/1998 dus een van laatsten); hoe dan ook: ik heb hem gekocht. Cosmoszwarz metallic met chrome exterieur (o.a.); Vooral die raamomlijsting staat erg goed!
  8. Hallo, Morgen ga ik in Duitsland een Z3 2.8 roadster (van 08/98) bekijken en misschien kopen; het gaat om een 142 kw / 280 Nm uitvoering, dus in "Doppel-Vanos" uitvoering. Het vermogen en koppel zijn enigzins hoger dan de enkele vanos maar hoe zit het met de prestaties? Ik lees dat ie vooral onderin wat meer trekkracht heeft maar kan nergens cijfers terugvinden. Wel die van de 2.8 van na de facelift: 225 km top; 6,9 sec. 0-100. (2.8 enkele vanos: 218 km/h; 7,1 sec. 0-100 beide handgeschakeld).
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.