Ga naar inhoud

cabrioot

Member
 • Aantal items

  275
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  2

cabrioot won de laatste dag op 16 april 2020

cabrioot had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

7 Gemiddeld

Over cabrioot

 • Titel
  2.2 member

Persoonlijke Informatie

 • Auto(s):
  BMW Z1, BMW Z3 Coupe 3.0L, MGB
 • Geslacht
  Male
 • Locatie
  zeeland
 • Interesse(s)
  Sportauto`s en sleutelen/rijden

Recente bezoekers van dit profiel

1279 profielweergaven
 1. cabrioot

  Km teller Z1

  Stuur mij even een privé berichtje aub.
 2. cabrioot

  Km teller Z1

  Stuur mij even een privé berichtje
 3. Vandaag begonnen om de dorpellijsten te demonteren en er achter te kijken omver roest is. Hierdoor is het tonnenlager beter zichtbaar en nu zie ik hoe slecht ze zijn. Heeft er iemand de juiste trekker te leen om de rubbers eruit te trekken. Zou fijn zijn Ik heb al veel vernieuwd aan de auto maar, ik heb geen brander daarvoor en lijkt mij niet z’n goed idee om dat thuis in mijn garage te doen. Dus liever met ede juiste trekker. Maar dank voor de tip
 4. Vandaag begonnen om de dorpellijsten te demonteren en er achter te kijken omver roest is. Hierdoor is het tonnenlager beter zichtbaar en nu zie ik hoe slecht ze zijn. Heeft er iemand de juiste trekker te leen om de rubbers eruit te trekken. Zou fijn zijn IMG_3854.MOV
 5. Ik lees met plezier mee. Wil zelf ook de rubber ophanging nog eens vernieuwen maar zie er tegen op.
 6. cabrioot

  Km teller Z1

  Probleem is opgelost. in Duitsland heb ik de teller laten repareren bij een gepensioneerde medewerker van VDO. Hij heeft deze tellerunit helpen ontwikkelen en hij had zowaar nog reserve onderdelen. gerepareerd, geijkt en weer ingebouwd. werkt weer top..
 7. cabrioot

  Km teller Z1

  Tot nu toe nog geen oplossing. Tandwieltjes vervangen en alles schoon gemaakt. Mechanisch tellerwerk wat door een motortje aangedreven wordt doet het nog steeds niet terwijl de snelheidsmeter het wel doet. hij is bij KMS geweest maar daar konden ze er ook niets mee. Wie heeft er nog een adresje die mij verder kan helpen.
 8. cabrioot

  Km teller Z1

  Tandwieltje besteld. Komt inderdaad veel voor. http://m.odometergears.com/howto/BMW_Z1_how_to.pdf
 9. cabrioot

  Km teller Z1

  Km teller Z1 De KM teller van mijn Z1 blijft sinds vanmorgen stilstaan. De snelheid wordt wel aangegeven. Het tellerwerk op 000 gezet maar nu gaat nog de dagteller nog de totaalteller. Iemand hier ervaring mee of een adres waar ik terecht kan voor reparatie of advies. Vast dank voor het mee denken.
 10. Ik heb het zelf nooit gedaan maar eens een filmtje gezien dat ze bij demontage de bout doorzagen en het laaste stompje los schroeven. Dan het rubber eruit een nieuwe bout erin en dan weer een nieuw rubber er in persen.
 11. cabrioot

  Automaatpook .

  Automaatpook . Bij mijn z3 automaat wil de pook slecht in de D ging hij altijd in een vloeiende beweging naar achter nu moet ik om in de D te komen de pook iets naar links bewegen. net of de pook om een palletje moet . ik kan er nergens een tekening van vinden maar mischien weet iemand hoe ik de pook vrij maat om te kijken of er iets los zit. verder werkt alles keurig en de bak schakeld goed. Het lijkt een mechanisch probleempje onder de schakelpook.
 12. Als het korte ritjes zijn kun je ook de onderste luchthapper dicht maken, komt hij sneller op temp. niet vergeten te verwijderen op lange ritten of als het weer warmer wordt.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt eventueel de cookie instellingen zelf beheren, anders gaan we er van uit dat je akkoord gaat.
Privacybeleid | Richtlijnen | Registratievoorwaarden & Forumregels