Ga naar inhoud

blackz4

Member
 • Aantal items

  58
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

0 Gemiddeld

Over blackz4

 • Titel
  1.9 member

Persoonlijke Informatie

 • Auto(s):
  z4 2.5 bj 2004
 • Locatie
  Eibergen
 • Interesse(s)
  IK vind techniek prachtig,alleen door een eigen zaak helaas geen tijd meer om te sleutelen.<br />Heb in het verleden verschillende auto,s onder handen gehad.

Contact Informatie

Recente bezoekers van dit profiel

697 profielweergaven
 1. blackz4

  Drempelvrees

  Ik ga hier in het dorp, bij het op en afrijden van drempels ,constant met de onderkant van mijn voorbumper van de z4 over de straat, met als gevolg een beschadigde bumper. Er zijn op marktplaats bodykits te koop met een voorbumper,zij skirts en een diffuser, weet iemand misschien of de voorkant hiervan hoger ligt? Natuurlijk kan ik ook schuin over de drempels maar er liggen in ons dorp zoveel dat ik zeeziek wordt van het heen en weer slingeren. Ik heb ook al gedacht aan bv oppompbare luchtvering oid maar dit zal technisch niet mogelijk zijn .
 2. Volgens mij is dit hetzelde set als op een alpina z4 .
 3. Bij mn ford taunus zat een kruissleutel, wanneer er een band moest worden verwisseld dan draaide je die kruislings los en weer vast . Daarna ging je er met je volle gewicht een keer op stampen en het wiel ging nooit meer los. Wat tijden toch veranderen.
 4. Wanneer je denkt een bijzondere auto te hebben is het mogelijk om deze te laten taxeren door een erkende taxateur. Als er dan schade ontstaat sta je een stuk sterker in je recht in geval van een schadeuitkering. Natuurlijk moet deze taxatie wel bv jaarlijks gebeuren om een goed verhaal te hebben. Misschien dat je bij je verzekeringsmaatschappij hier meer info kunt krijgen. Bij klassiekers wordt het ook op deze manier gedaan.
 5. hyper, ik rij morgen wel even naar action met de z4 en probeer dit wel even. Het verhaal met die kranten dat zal ik maar niet proberen, straks rij ik met de afdruk van de 06 advertenties op de motorkap.
 6. We hebben het toch nog steeds over hetzelfde hoop ik? ;)
 7. blackz4

  Killing fields

  Na een ritje rondom Amsterdam gisteren met mijn, netjes gewassen en gepoetste, zwarte z4 kwam ik er vanmorgen achter dat de voorzijde van de wagen totaal onzichtbaar is door miljoenen geplette vliegende beesten. Wie heeft er nog een goede tip hoe ik dit er ,zonder al te veel moeite, af kan krijgen.
 8. Oeps,betrapt. :notworthy: 'k zal t' nooit meer doen.
 9. Voor een coupe is dit misschien een mogelijkheid, kunnen de stoeltjes achterin. http://www.speurders.nl/overzicht/caravans...m-41328450.html
 10. blackz4

  Vraagje

  Burka misschien ?
 11. Wat is bij jouw dan de werkelijke reden om te kiezen voor een cabrio?Het gaat toch niet alleen om zien en gezien worden?Er moet toch een diepere betekenis hierachter zitten ? Bv passie voor het merk, type ,wind door de haren,gevoel van vrijheid,gezakt voor het motorexamen,het voorjaar ruiken of midlife crisis oid. Misschien is het een idee voor een nieuwe topic.
 12. Mijn z4 is ook van begin 2004, wat bedoel je met een gewone stuurinrchting.
 13. Sinds ik mijn zzzz heb ben ik af van mijn onzekerheid, gelukkig is dit fenomeen onderzocht en het blijkt werkelijk te kloppen http://www.zibb.nl/10252842/Auto/Auto-nieu...oor-het-ego.htm
 14. Ruud,bedankt voor de tip.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt eventueel de cookie instellingen zelf beheren, anders gaan we er van uit dat je akkoord gaat.
Privacybeleid | Richtlijnen | Registratievoorwaarden & Forumregels